avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 232 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Beneficii angajati
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Beneficii angajati

Buna ziua,
Lucrez la o firma de panificatie, iar angajatii primesc zilnic/saptamanal paine. As dori sa stiu prin ce documente se stabileste acordarea painii angajatilor in vederea impozitatii acestui beneficiu si daca ma puteti ajuta si cu un model :D
Va multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:57, 30 Octombrie 2014
Fie prin act aditional , fie prin reg.intern al angajatorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

M-au scos cu minus florinuc21 florinuc21 buna sunt florin si lucrez la o firma de panificatie si dupa 6 luni mi-au spus ca trebuie sa le datorez 9000lei nu am carte de munca la ei si marfa data nu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, daca doresc sa acord suma de 400 ron pentru angajatii ... paula_lleon paula_lleon Buna ziua, Daca doresc sa acord suma de 400 ron pentru angajatii care lucreaza remote, ce document trebuie intocmit? Multumesc (vezi toată discuția)
Control itm suciugeorgeta suciugeorgeta Buna ziua...spuneti-mi va rog o firma care are mai multe puncte de lucru iar numarul salariatilor insumeaza in jur de 30 este obligata sa aiba CCM (daca se ... (vezi toată discuția)