avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 889 soluții astăzi
Forum Activitate maridan03

Activitate maridan03

Buna seara,
Cărei institutii i se poate adresa o asociatie de proprietari referitor la problema depunerii gunoiului de catre persoane din afara asociatiei care nu au contract de salubritate. Acestia depun gunoiul (pe banii asociatiei) atât in containerele asociatiei cat si langa aceste containere astfel zona de colectare a gunoiului a devenit o groapa de gunoi. Cum se poate rezolva aceasta problema.
Daca marirea de salariu se face incepand de exemplu cu data de 03.11.2017, actul aditional cu ce data se incheie și in cat timp se transmite in revisal?
Multumesc!
Poate fi marit salariul unui angajat in timpul lunii respectiv incepand cu data de 03 a lunii?
Cum se calculeaza salariul in acest caz?

Multumesc!
Daca un proprietar cere sa i se dea o lista cu numele tuturor proprietarilor si chiriasilor care au fost si care sunt pe scara lui, este indreptatit sa primeasca aceasta lista?
O persoana care are contract de munca cu norma intreaga 8 ore/ zi la o societate, poate avea in acelasi timp si un contract de munca cu timp partial de 4 ore/zi si sa fie platit cu salariul minim pe economie?
Discuție declaratia 101
Asociatiile de proprietari depun declaratia 101 chiar daca nu au profit?
In situatia in care asociatiile au venituri obtinute din dobanzi, chirii, penalizari iar acestea vor fi utilizate numai pentru reparatii trebuie sa depuna 101?

Răspuns la discuția cheltuieli pe cota indiviza
Stiu acest lucru doar intrebam daca la proces cu acest proprietar ar trebui sa primesc amenda pentru ca nu calculez in functie de cota asa cum scrie in lege ci in functie de suprafata?
As mai avea o intrebare? apartamente care se afla unul sub altul, sunt la fel și au suprafete diferite trebuie sa aiba aceeasi cota indiviza?
Răspuns la discuția cheltuieli pe cota indiviza
in functie de suprafata utila
Un proprietar al asociatiei vrea sa dea in judecata administratia pentru ca nu se respecta legea la calculul cheltuielilor pe cota indiviza deoarece aceste cheltuieli se calculeaza in functie de suprafata utila a apartamentelor. Exista posibilitatea sa avem probleme din aceasta cauza?
Acesta sustine ca prin aplicarea cotei indivize ar plati mai putin pentru acest tip de cheltuieli decat la suprafata utila.
multumesc?
Răspuns la discuția cota indiviza
asa am procedat si eu la calculul cheltuielilor pe cota indiviza (in functie de suprafata utila), dar am primit o notificare din partea unui proprietar ca nu calculez corect cheltuielile pe cota indiviza, ca nu respect legea și i-am calculat in plus folosind suprafata utila.