avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1107 soluții astăzi
Forum Activitate Xaxa

Activitate Xaxa

Daca in urma unei expertize pshiatrice se stabileste ca inculpatul a actionat cu discernamant in momentul comiterii faptei, se mai poate retine starea de provocare? Respectiv savarsirea faptei sub stapanirea unei puternice tulburari sau emotii?
eu vad asa problema: m-am certat cu ei la maxim, daca aveau dovezi imi faceau alt dosar penal, cu mine ca inculpat... nu?
Răspuns la discuția Acuzat de viol/sechestrare
de ce e viol? atata vreme cat fraierul nu recunoaste faza ca i-a zis ca o lasa la mijlocul drumului... cum se probeaza amenintarea?

si in plus de asta...ce fel de amenintare mai e si asta?
Datorita lipsei de profesionalism si a prostiei am trimis un memoriu nu prea frumos domnilor politisti. De asemenea le-am trimis niste SMS-uri in care ma plangeam ca mai bine "le dadeam in cap" decat sa fi depus plangerea penala. Amenintarile/Jignirile sunt deosebit de vagi, nu se intelege daca ma refeream la politisti sau la infractori (cu datatul in cap). De asemenea nu se intelege daca vreau sa comit fapte penale pt. a ma razbuna pe societatea care a fost deosebit de rea cu mine, sau daca respective fapte de razbunare vor fi concentrate asupra lor sau asupra infractorilor.

Acuma... procurorul tot insista sa ma duc sa dau declaratii. Ma citeaza ca si parte vatamata, dar vrea sa ma infunde. Ma crede fraier ?

Eu nu vreau sa ma prezint. Mi-a dat mandat de aducere... eu nu sunt in tara. 2 somatii + mandat de aducere. Daca ma duc pot sa zic ca nu "am nimic de declarat" ?