avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1153 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Hartuit de procuror - parte vatamata
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Hartuit de procuror - parte vatamata

Datorita lipsei de profesionalism si a prostiei am trimis un memoriu nu prea frumos domnilor politisti. De asemenea le-am trimis niste SMS-uri in care ma plangeam ca mai bine "le dadeam in cap" decat sa fi depus plangerea penala. Amenintarile/Jignirile sunt deosebit de vagi, nu se intelege daca ma refeream la politisti sau la infractori (cu datatul in cap). De asemenea nu se intelege daca vreau sa comit fapte penale pt. a ma razbuna pe societatea care a fost deosebit de rea cu mine, sau daca respective fapte de razbunare vor fi concentrate asupra lor sau asupra infractorilor.

Acuma... procurorul tot insista sa ma duc sa dau declaratii. Ma citeaza ca si parte vatamata, dar vrea sa ma infunde. Ma crede fraier ?

Eu nu vreau sa ma prezint. Mi-a dat mandat de aducere... eu nu sunt in tara. 2 somatii + mandat de aducere. Daca ma duc pot sa zic ca nu "am nimic de declarat" ?

Ultima modificare: Vineri, 21 Martie 2014
Ana Cristina Margu Birou de mediator , Mediator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 20:49, 21 Martie 2014
Sfatul meu este sa trimiteti un avocat care sa vada despre ce este vorba si cam ce vor.
E posibil orice si avocatul ar putea obtine lamuriri si sa dea lamuriri pana veti fi audiat.
E bine sa nu fie agitate apele cand veti fi audiat...
eu vad asa problema: m-am certat cu ei la maxim, daca aveau dovezi imi faceau alt dosar penal, cu mine ca inculpat... nu?
E greu de spus.
Ar trebui vazut despre ce este vorba.
Avocatul ii poate informa ca nu va aflati in tara si sa discute despre posibilitatea de a fi audiat in functie de situatie si de urgent ar fi si mai ales care ar fi motivul urgentei...daca exista urgenta...evident...

Nu e bine nici sa nu stiti despre ce este vorba deoarece pot aparea probleme care ar putea fi evitate daca ar exista probleme in sensul temerii dvs...

Avocatul ar putea si sa afle daca va considera suspect de comiterea unei infractiuni si in cazul dvs. ar putea sa dea si el niste lamuriri in locul dvs. in mod provizoriu.
Important ar mai fi sa se linisteasca apele...si doar o discutie diplomatica de genul cum este intre rusi si americani in prezent ar putea sa fie de ajutor din cate inteleg eu situatia dvs...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incepator in "infractiuni" stiucaru stiucaru Acum 3 luni am fost reperat de o patrula de politie care a presupus ca eu comit o \"infractiune\" si cu aceasta ocazie mi-a fost confiscat un echipament pe ... (vezi toată discuția)
Furt portofel mariana04 mariana04 buna, sorei mele i-a furat portofelul in tramvai.Politia se afla in tramvai si l-au prins pe infractor.ea a dat declaratie ca persoana vatamata si eu ca ... (vezi toată discuția)
Amenintata de un politist KATYY KATYY Nu mai inteleg nimic eu am depus o plangere la sectia de politie unde apartine politistul atat.Politia a inaintat plangerea in tribunal am fost citata ca parte ... (vezi toată discuția)