Buna seara! vreau si eu sa pot accesa fonduri europene, dar romania sufera de boala numita birocratie, nimeni nu deschide gura sa spuna ceva bun si sa ajute. Daca cunoasteti pe cineva care stie pas cu pas ce trebuie facut, fara sa fiu nevoit sa fac mii de drumuri si este dispus sa ajute contracost...fara sume exagerate va rog sa il/o faceti cunoscut/ă !
Buna ziua, am fost la un cabinet de avocatura astazi deoarece vreau sa imi recuperez taxa de inmatriculare si mi s-a spus ca, daca am castig de cauza in proces statul imi plateste suma de bani in decurs a 5 ani....este adevarat sau nu?
Buna ziua, cine poate sa imi recomande persoane sau firme care se ocupa cu proiecte europene. Sau cine a accesat un astfel de proiect si poate sa ma ajute. Multumesc anticipat.
Buna ziua! Am si eu o nedumerire mare, am fost pe la cateva cabinete de avocatura din orasul Iasi si mi s-a spus ca nu se poate sa imi recuperez taxa auto platita in 2011, ca au castig de cauza doar cei care au inmatriculat masina dupa 1 ianuarie 2012. Puteti v a rog sa ma ajutati, sau chiar sa imi spuneti un anumit avocat care s-ar putea ocupa de cazul meu? Multumesc anticipat!