avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Durata platii a taxei de inmatriculare!
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Durata platii a taxei de inmatriculare!

Buna ziua, am fost la un cabinet de avocatura astazi deoarece vreau sa imi recuperez taxa de inmatriculare si mi s-a spus ca, daca am castig de cauza in proces statul imi plateste suma de bani in decurs a 5 ani....este adevarat sau nu?
Cel mai recent răspuns: Lucianis01 , utilizator 15:31, 27 Martie 2014
Daca s-a platit taxa de prima inmatriculare( taxa achitata pena la data de 30.06.2008) se restituie in 45 de zile, pentru cele platite ulterior acestei date se restituie in 5 ani, esalonat, 20% in fiecare an.
am platit taxa in 2011 luna 03....inseamna ca in 5 ani esalonat o sa mi se restituie....multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa auto in 5 ani / 20% pe an popescumarian1975 popescumarian1975 am citit despre o ordonanta de urgenta care suna cam asa : \\"Plata sumelor prevăzute prin hotărâri judecătoreşti având ca obiect restituirea taxei pe ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto ionescuandreea ionescuandreea buna ziua ,am dat in judacata administratia fondului pt mediu in vederea recuperarii taxei de poluare ,pe care am achitato in anul 2008,si in urma sentintei de ... (vezi toată discuția)
Taxa auto gabydutescu gabydutescu Buna seara, am castigat recuperarea taxei auto in instanta si de la ANAF am primit ca o sa mi se restituie bani esalonat in 5 ani cate 20 la suta. Intrebarea ... (vezi toată discuția)