avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Activitate drileaalinaloredana

Activitate drileaalinaloredana

Intr-o famiglie cu trei copii, unul di tre acestia este indiferent necesitatilor parintilor. Ce acte s-ar putea face pt ca acest copil sa un aiba drepturi la mostenire? Edita legea dezmostenirii?
Dar in cazul in care s-ar face un act de vanzare- cumparare cu clauza?
Răspuns la discuția Actul de donatie!
10 ani
Actul de donatie se poate fasce PE numele unui minor? Poste fi revocat de catre fostul proprietar? In cazul in care sunt mai multi mostenitori(3 copii)se poate face in favoarea tuturor. Multumesc!
Răspuns la discuția caz complicat de succesiune

In cazul in care nici unul nu a acceptat mostenirea dupa toti acesti ani ce se intampla? Se poate fasce vreun act de acceptare a mosteniri fara a avea un documenti al casei?

Din cate stim noi ei nu au facut un astfel de document, in schimb o alta matusa a incercat sa sustraga actul de proprietate, s-a ales doar cu o fotocopie. Care este termenul limita de acceptare a succesiuni?
Va multumesc pt explicatii! EU nu am pretentii la casa de aceea am lasat procura matusii mele, dupa moartea mamei EA m-a crescut, IMI faceam griji pt EA, din cate am auzit sunt multe cazuri in care testamentele vin atacate. Din partea mea EA va aveva sprijinul necesar!
Vreau sa stiu daca poste FII atacat testamentul lasat de bunica mea in favoarea matusii mele. Si care este Cota efectiva din mostenire, care-i revine? Multumesc!
Buna ziua! Bunicul meu a decedat in 1998, un s-a facut succesiunea la timpul respectiv, (precizez ca mama mea a decedat in 1990 motiv pt care aceasta succesiune ma priveste) si in 2004 a decedat bunica mea, precizez ca o matusa de-a mea a avut grija de amandoi in toata perioada in care ei au fost bolnavi, motiv pt care bunica mea i-a lasat matusii mele partea ei din mostenire prin testament, deoarece ceilalti doi copii ai ei, nu au vrut sa se prezinte pt a dezbate succesiunea dupa tatal lor(bunicul meu). Eu am intocmit o procura prin care matusa mea (CEA care a ingrijit bunicii) ma poate representa in cazul in care VOR ajunge la un acord, deoarece trebuia sa parasesc tara. Intrebarea mea este, se poate ataca testamentul matusii mele? Ce parte din mostenire ii revine efectiv? Multumesc!