Am poprire 50% ! La banca X prmesc pensia , la banca Y salariu ! Cine opreste poprirea ? De cate ori pe luna se opresc bani ? Daca maine , in aceeasi luna , intra alti bani in contul meu , sunt supusi popririi ?
Va multumesc ,
In urma contestatiei respinse , introduc apelul . Pot invoca in cadrul apelului PRESCRIEREA datoriei alaturi de clauze abuzive ? S-a respins contestatia ,spun ei , pt ca nu au fost indeplinite decat 2 din cele 4 puncte necesare la clauza abuziva . Abia acum am aflat ca au trecut 3 ani si pot invoca prescrierea ! va multumesc ,
Am o executare de la BANCA ROMANEASCA . Doresc sa fac o contestatie pt. ca nu am primit acea NOTIFICARE DE SCADENTA ANTICIPATA !Aceea se trimite cu comfirmare de primire , iar eu nu am fodt notificat niciodata in cele 15 luni de neplata sub nicio forma ! Puteau sa ma intrebe dupa 1,2,....x luni , de ce nu platesc !Au asteptat sa creasca dobanda+ penalitati , si astazi rezulta o suma dubla ! Desi mai am 2 ani pana la achitare , nu m-a intrebat nimeni de un plan de rambursare , etc. nimic ! Concluzie : ce sfat imi dati ?
Practic , ma intereseaza , daca se poate deschide actiune impotriva instantei care a aprobat executarea...achitata , atata timp cat alta instanta a respins o alta cerere de executare in baza unor art. din cod civil !! REPET...CAZURI total IDENTICE !!
In motivarea unei instante la cererea de executare...respinsa ,se invoca anumite articole din cod pr civ ...toate favorabile mie ! Concret , respinge cererea definitiv a IFN ! In alta speta , pt care am achitat executarea , nu se specifica nimic decat incuviintarea executarii !! Cazuri similare 100% ! Doresc , daca se poate , sa fac o cerere de redeschidere a dosarului ! Probl. este ca nu stiu impotriva cui : executor sau instanta !! Va multumesc ,