avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 414 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Am poprire 50% ! La banca X prmesc pensia , la banca Y ...
Discuție deschisă în Executare silită

Am poprire 50% ! La banca X prmesc pensia , la banca Y salariu ...

Am poprire 50% ! La banca X prmesc pensia , la banca Y salariu ! Cine opreste poprirea ? De cate ori pe luna se opresc bani ? Daca maine , in aceeasi luna , intra alti bani in contul meu , sunt supusi popririi ?
Va multumesc ,
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 14:37, 13 Februarie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Din salariu și pensie se va reține lunar câte 1/2 din fiecare. Dacă în conturile bancare intră și alte venituri separate de salariu și pensie, acei bani se rețin în proporție de 100%. Poprirea se poate face și direct la sursă, adică la casa de pensii și la angajator.
Ultima modificare: Sâmbătă, 13 Februarie 2021
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ridicare poprire pe conturi bancare diana_sal diana_sal poate cineva sa imi spuna daca exista vreo prevedere legala care obliga executorul sa emita o adresa catre banci pentru ridicarea popririi asupra conturilor ... (vezi toată discuția)
Caz concret ; am o poprire pe numele meu care este data la b.e.j ... skayboy19 skayboy19 Caz concret ; Am o poprire pe numele meu care este data la B.E.J X pentru care mi se retine 30/33%, intre timp mi se mai pune o poprire de la B.E.J Y, e ceva ... (vezi toată discuția)
Popriri pe contul de salariu ContSters188799 ContSters188799 cred ca am mai scris despre acest subiect. ma iertati daca ma repet. salariul meu este de aprox. 1600 ron. de la serviciu mi se face poprire de 750 ron deci ... (vezi toată discuția)