avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 838 soluții astăzi
Forum Activitate mateipaula

Activitate mateipaula

suntem un srl si trebuie sa depunem cererea de acreditare a furnizorului de servicii sociale.
La care tip de furnizor se inacdreaza srl-ul din urmatoarele:
1.5. Tipul de furnizor în care se încadrează solicitantul (se bifează căsuţa corespunzătoare):
Public:
□ structuri specializate din cadrul/subordinea autorităţilor administraţiei publice locale şi autorităţile executive din unităţile administrativ-teritoriale organizate la nivel de comună, oraş, municipiu şi sectoare ale municipiului Bucureşti
□ autorităţi ale administraţiei publice centrale ori alte instituţii aflate în subordinea sau coordonarea acestora care au stabilite prin lege atribuţii privind acordarea de servicii sociale pentru anumite categorii de beneficiari
□ unităţi sanitare, unităţi de învăţământ şi alte instituţii publice care dezvoltă, la nivel comunitar, servicii sociale integrate
Privat:
□ organizaţii neguvernamentale, respectiv asociaţii şi fundaţii
□ culte recunoscute de lege
□ filiale şi sucursale ale asociaţiilor şi fundaţiilor internaţionale recunoscute în conformitate cu legislaţia în vigoare
□ persoane fizice autorizate în condiţiile legii
□ operatori economici, în condiţii speciale, prevăzute de lege
?????????????????
Buna ziua,
Srl-ul nostru are ca cod cor 8730, pe aceasta firma am deschis un azil de batrani, acum cateva zile au venit de la inspectia sociala un control, cum ca ne trebuie acreditare pentru servicii sociale, dar aceasta este problema noi am facut acest srl tocmai ca nu am vrut sa prestari servicii sociale, daca doream aceast lucru faceam o asociatie,as vrea sa stiu daca este vro portita .......pentru ca noi nu vrem sa furnizam servicii sociale ci prestari servicii ingrijire batrani.