Declaraţia doamnei spune că ea a scris cererea de demisie pentru că mă rugat Marin Puşcaş (adică eu) dar a semnat-o el personal. Vă daţi seama că dacă aş fi semnat-o nu mai făceam plângere. În plus pe mine nu mă încălzeşte pedepsirea cuiva, eu vreau să fie declarată nulă cererea de demisie şi decizia de încetare a contractului de muncă. multumesc
Am fost salariatul unei societăţi care printr-o cerere de demisie scrisă şi semnată în fals am fost demis plus semnarea deciziei de încetare a contractului semnată tot în fals, iar a doua zi am fost angajat la altă socitate aprținând tot aceluiaşi patron, fără că eu să ştiu, în schimb eu mi-am continuat munca la fel ca înainte. După ce am aflat, la scurt timp, am depus o plângere penală de înscrisuri sub semnătură privată privind cerea de demisie, şi deoarece nu mai puteam contesta în instanţă acest fapt de întrerupere contract de muncă pentru că trecuse o jumătate de an de la încetarea contractului. Răspunsul cercetări al raportul de constatare grafologic, nu poate stabili dacă semnătură este sau nu a mea de pe cererea de demisie, dar au stabilit că scrisul din continutul cererii este al doamnei X. Doamna contabila X, spune că este scrisul ei şi că eu aşa am rugat-o să o scrie ea şi că eu doar am semnat-o. Cum pot îndrepta acest fapt, şi cum pot anula decizia aceia de încetare a contractului de muncă acum după 2 ani şi la două zile de la primirea Rezoluţiei de la parchet de NUP a patronului firmei şi a doamnei X dar cercetarea în continuare pentru autori necunoscuţi. Mai ţin să precizez că patronul firmei este un om foarte influent în oraş şi reabilitat după o pedeapsă pentru (bilete false de calatorie) fapte similare de acum 27 ani.
În afară de faptul că pot demonstra că expertul a fost părtinitor şi a făcut abuz în serviciu, inclusiv Curtea de Apel modifică sentinţa primei instanţe şi contrazice inclusiv suplimentul la raportul de expertiză. Acest supliment spune că eu nu am lucrat nici o oră suplimentară pentru SC........ SRL. în schimb hotărârea sună cam aşa:
Tip solutie: Modifică sentinţa
Solutia pe scurt: Admite recursul declarat de Puscas Marin. Modifică în parte sentinţa civilă recurată. Obligă societatea-intimată SC..........SRL la plata către recurentul Puscas Marin a drepturilor salariale aferente intervalului ........... şi la plata unui număr de ..... ore suplimentare aferente lunii ........... şi ....... ore suplimentare aferente lunii .......... Menţine celelalte dispoziţii ale sentinţei civile recurate. Respinge ca neîntemeiată cererea de acordare a cheltuielilor de judecată în recurs. Irevocabilă.
Aștept părerea dvs. Mulțumesc frumos
Noul Cod de procedură penală. Întrebarea mea este: în temeiul cărui art din Cpp se depune o plângere penală (în vechiul cod era în temeiul art 221) şi care este termenul depuneri unei plângeri penale.
M-am judecat la tribunal într-un proces de litigii-drepturi băneşti, la care am cerut să se efectueze o expertiză contabilă, expertiza a fost în favoarea mea şi trebuia plătită de pârâtă. Pârâta a avut obiecţiuni şi sa întocmit un supliment la raport. Acest supliment a fost în defavoarea mea si trebuia să plătesc eu suplimentul. Am făcut recurs la curtea de apel unde în mare parte am câştigat eu, iar modificarea sentinţei contrazice şi raportul de expertiza contabilă dar şi suplimentul la raport (obiecţiunile). Întrebările mele sunt:
1) mai plătesc acest supliment care a fost contrazis de curtea de apel?
2) cum poate fi pedepsită legal această expertă contabilă părtinitoare care a făcut un abuz în serviciu, prin care eu am avut de suferit? X-(