Am fost salariatul unei societăţi care printr-o cerere de demisie scrisă şi semnată în fals am fost demis plus semnarea deciziei de încetare a contractului semnată tot în fals, iar a doua zi am fost angajat la altă socitate aprținând tot aceluiaşi patron, fără că eu să ştiu, în schimb eu mi-am continuat munca la fel ca înainte. După ce am aflat, la scurt timp, am depus o plângere penală de înscrisuri sub semnătură privată privind cerea de demisie, şi deoarece nu mai puteam contesta în instanţă acest fapt de întrerupere contract de muncă pentru că trecuse o jumătate de an de la încetarea contractului. Răspunsul cercetări al raportul de constatare grafologic, nu poate stabili dacă semnătură este sau nu a mea de pe cererea de demisie, dar au stabilit că scrisul din continutul cererii este al doamnei X. Doamna contabila X, spune că este scrisul ei şi că eu aşa am rugat-o să o scrie ea şi că eu doar am semnat-o. Cum pot îndrepta acest fapt, şi cum pot anula decizia aceia de încetare a contractului de muncă acum după 2 ani şi la două zile de la primirea Rezoluţiei de la parchet de NUP a patronului firmei şi a doamnei X dar cercetarea în continuare pentru autori necunoscuţi. Mai ţin să precizez că patronul firmei este un om foarte influent în oraş şi reabilitat după o pedeapsă pentru (bilete false de calatorie) fapte similare de acum 27 ani.
Declaraţia doamnei spune că ea a scris cererea de demisie pentru că mă rugat Marin Puşcaş (adică eu) dar a semnat-o el personal. Vă daţi seama că dacă aş fi semnat-o nu mai făceam plângere. În plus pe mine nu mă încălzeşte pedepsirea cuiva, eu vreau să fie declarată nulă cererea de demisie şi decizia de încetare a contractului de muncă. multumesc