avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 619 soluții astăzi
Forum Activitate elisza

Activitate elisza

Discuție Martori partaj
Buna seara , sunt reclamant intr-un proces de partaj . Problema este : martorii numiti la inaintarea actiunii au plecat din tara , alti martori nu am ...in afara celor din familie pe care nu ii accepta avocatul . Acesta ( avocatul ) sustine ca nu se mai pot schimba martorii si ca singura solutie pe care o avem este sa " facem " o intelegere cu paratul ( lucru imposibil ) . Sunt asa importanti ( vitali ) martorii intr-un proces de partaj ? Chiar nu se mai pot schimba martorii ? Multumesc .
Buna seara , multumesc tuturor pt raspuns . Daca tatal are bani in cont bancar si proprietati pe numele lui dobandite dupa divort si stabilirea pensiei de intretinere minor , il pot actiona in instanta pentru marirea pensiei ?
Buna ziua , situatia este urmatoarea : in hotararea judecatoreasca s-a stabilit custodia comuna si programul de vizita al tatalui doua weekend-uri pe luna . Din luna noiembrie nu a mai venit la copil , nu suna sa se intereseze de el , spune chiar ca vrea sa renunte la custodie ca sa nu mai plateasca pensia alimentara . Cum il pot obliga sa respecte programul de vizita ? ( doresc acest lucru pentru copil , el tanjind foarte mult dupa tata ) .