avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 108 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Martori partaj
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Martori partaj

Buna seara , sunt reclamant intr-un proces de partaj . Problema este : martorii numiti la inaintarea actiunii au plecat din tara , alti martori nu am ...in afara celor din familie pe care nu ii accepta avocatul . Acesta ( avocatul ) sustine ca nu se mai pot schimba martorii si ca singura solutie pe care o avem este sa " facem " o intelegere cu paratul ( lucru imposibil ) . Sunt asa importanti ( vitali ) martorii intr-un proces de partaj ? Chiar nu se mai pot schimba martorii ? Multumesc .
Cel mai recent răspuns: av_silvia_margineanu , utilizator 18:51, 20 Ianuarie 2015
faceti dovada acestui fapt in instanta si solicitati înlocuirea acestora. Daca martorii au cunoștințe despre situatia de fapt sau ce vreti sa dovediti prin audierea acestora, sigur ca au importantă. Instanta este cea care hotărăște daca puteti înlocui sau nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Martor refuzat danares1 danares1 Am urmatoarea situatie: intr-un proces de partaj judiciar reclamantul propune un martor ( un martor cheie se poate spune). Acest martor este refuzat de parat, ... (vezi toată discuția)
Martorii in procesul de partaj dong_yi dong_yi Daca intr-un proces de partaj una dintre parti vine cu un anumit martor, cealalta parte poate refuza martorul pe motiv ca acesta nu a avut nici o legatura cu ... (vezi toată discuția)
Martori in procese de divort rich rich am fost numit ca martor intr-un proces de divort. citatie insa nu am primit. din anumite motive nu doresc sa ma prezint.ce se poate intampla daca nu ma ... (vezi toată discuția)