avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 909 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... martorii in procesul de partaj
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

martorii in procesul de partaj

Daca intr-un proces de partaj una dintre parti vine cu un anumit martor, cealalta parte poate refuza martorul pe motiv ca acesta nu a avut nici o legatura cu cei doi ba mai mult....acesta nu a intrat niciodata in casa bun comun a celor doua parti?
Cel mai recent răspuns: dong_yi , utilizator 11:50, 30 Martie 2011
Poate incerca, insa nu vad in ce masura instanta ar accepta aceasta cerere.insa puteti sa dovediti netemeinicia marturiei si ulterior sa acuzati martorul.
instanta nu accepta asemenea sustineri. In fosnd, daca nu cunoaste nimic este in avantajul celeilalte parti.
Am si eu o intrebare asemanatoare cu cea a utilizatoruli "dong_yi". Intr-un proces de partaj unul dintre martorii partii adverse a declarat de ex caci imobilului in litigiu i s-au adus inbunatatiri in valoare de cca 25000 euro constand in izolatii termice si fonice lucru care de fapt nu este adevarat. Exista la dosar si o expertiza efectuata inainte de audierea martorilor din care rezulta clar ca aceste inbunatatiri nu au fost aduse precum si imobilul in starea in care a fost cand sotia mea a parasit domiciliul. Pentru "marturia mincinoasa" pe care acesta a depus-o cum ma pot indrepta impotriva acestuia. Ce consecinte ar putea avea asupra lui si asupra mea daca se dovedeste ca acesta a depus marturie mincinoasa? Este greu un asemenea proces? Impune costuri mari? Multumesc anticipat.
Pai tocmai la faptul ca nu cunoaste nimic este problema, pentru ca desi nu cunoaste nimic va veni si va sustine ceea ce reclamantul ii spune sa sustina. si judecatorul si avocatul vor lua de bun ceea ce spune acel martor care de fapt nu prea e martor. deci nu are cum sa fie in avantajul celeilalte parti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

"marturie mincinoasa!!!???" deniss_2008 deniss_2008 Intr-un proces de partaj unul dintre martorii partii adverse a declarat de ex caci imobilului in litigiu i s-au adus inbunatatiri in valoare de cca 25000 euro ... (vezi toată discuția)
Martorul mincinos bunicumiki bunicumiki Bună ziua ,am nevoie de un raspuns . Deci , într-un dosar civil privind un împrumut de 25000 euro (inexistent în realitate-neexistând martori s-au vreun ... (vezi toată discuția)
Martor partaj - nu s a putut prezenta Andrei86ss Andrei86ss Buna ziua, Martorul in cazul unui proces de partaj nu s a putut prezenta, find plecat din tara. Cealalta parte a avut deja un martor si nu au fost de acord ... (vezi toată discuția)