avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 968 soluții astăzi
Forum Activitate Don_Quijote

Activitate Don_Quijote

Răspuns la discuția 313/2009
Multumesc
Răspuns la discuția Taxe notariale
Multumesc pentru raspuns. Inseamna ca este o metoda de spoliere a cetățenilor saraci!
Discuție Taxe notariale
Buna ziua
Vreau sa vand un apartament cu o suma de bani stabilita intre mine si cumparator.In localitatea mea nu se pot vinde apartamentele la o valoare mai mare.Notarul spune ca nu poate accepta valoarea intelegii noastre.Am facut intelegere cu un cumparator pentru 50000 lei. noatrul vrea sa facem actele pentru 100000 lei. nimeni nu da mai mult in Oltenita unde 1/3 din apartamente sunt parasite. Ce sa fac?
Multumesc anticipat
Acesta nu este un raspuns de specialist
Discuție 313/2009
L 313/2009 Art. 6./j) spatii verzi aferente locuintelor de tip condominiu - spatii verzi formate dintr-un cadru vegetal, amplasate adiacent blocurilor de locuinţe de tip condominiu, cu rol estetic şi de protecţie, de ameliorare a climatului şi a calitătii aerului;
În jurul blocului unde locuiesc s-a realizat în peste 40 de ani de existenta un spatiu verde ingrijit de locatari, împrejmuit cu un gard viu. Are o latime de 2 m. Nu exista asociaţie de locatari. In actul de vanzare cumparare, inregistrat la notariat deţin 18,25 m din suprafata locuintei, ) ap are 45 mp( si 2,83 m cota indiviza.
va rog sa ma lamuriti care ste situatia in cazul spatiilor verzi de langa blocuri cf legii. In prezent primaria dseființeaza aceste imprjmuiri iar în zona mea vrea sa extinda parcarea pană la 1 m de bloc. Unde a scos gardurile verzi a lăsat teren viran, acesta, iar noaptea vin tot felul de indivizi la geamul celor de la parter. Care poate fi rezolvarea legală a acestei situatii tinand seama că nu mai avem asociatii de locatari în Oltenita. Multumesc anticipat.
Avati dreptate, in cazul procesului meu s-a folosit atat materiale publicate de mine on line căt şi luari de cuvânt în forumul suprem al partidului, CN al PSD. Iniţial a fost vorba de intrare frauduloasă la lucrări, eu nefiind membru al acestui partid, ci doar bloger invitat, apoi a ajuns sa mi se impute ca am folosit cuvântul delapidare, pentru condamnarea suferita de acel tovaras1. Nu mi-e frică de faptul ca as pierde, dar pierd bani cu avocaţii şi cu deplasarile în ţară.
Eu am fost dat în judecata in civil pentru insulta si calomnie. Am vorbit despre primarul localitatii spunand ca nu ma pot intelege cu el pentru ca mai demult i-am reprosat trecutul sau infractional, recte ca a făcut închisoare pentru delapidare. (Erau discutii despre presa locala si cum suntem informati de primar!) Discutiile s-au purtat in cadrul atelierelor de lucru ale CN al PSD, unde am fost invitat ca (bloger) ziarist local. Suma ceruta este de 200 000 lei. Sunt la a treia infatisare si nu a vrut sa faca o intelegere amiabila.
Aveti grijă pe cine mai bagati în afacere pentru ca nu mai avem sanse în fata lor.
<<Imi cer scuze domnului ........P. pentru faptul ca nu am folosit cuvantul corect pentru infractiunea pe care dumnealui a comis-o, şi am spus impropriu ” delapidare”. Totodată îl rog să specifice el în baza carui articol a fost condamnat.>>
Aceste scuze au fost publicate de mine la 15 noiembrie 2011, ca urmare a cererii exprese a celui care ma ameninta cu un proces ce avea sa dureze ani de zile
Oare faptul ca nu a răspuns intrebarii mele nu înseamnă o recunoastere tacita a faptei?
In noiembrie 2013 raspunzand unor intrebari din cadrul unui forum de partid, am spus: " Nu pot avea un dialog civilizat cu domnul P. pentru ca anterior i-am reprosat faptul ca a ispasit o pedepsa pentru delapidare, aceasta in contextul moralitatii sale in vederea candidaturii sale la funcţia de primar "(15 ani condamnare 1, 6 ani executat).
Acum, folosindu-se de acel articol cu scuzele, mi-a intentat proces de calomnie si insultă, sustinand ca afirmati mea facuta in 2013 este facuta cu rea intentie. Eu consider ca lipsa unui răspuns la intrebarea mea din 2011, este o recunoastere a faptului ca totusi afirmatia mea de atunci a fost adevărată, deci procesul nu trebuie sa mai aibă loc. Avocatul meu nu ma poate consilia, fie din necunoastere fie din alte motive.
Doresc să mă apăr singur până voi găsi pe altcineva competent
Multumesc anticipat
Don Quijote:)