Buna seara , am 19 ani ani si am facut la varsta de 15 ani o infractiune si acum as dori sa ma inrolez in armata , se iau in considerare si faptele din minoritate deoarece in armata se cere cazier ?
buna ziua un prieten vrea sa inchirieze un atv sa se plimbe , are permis cat B , dar nu stie daca are voie pe drumuri publice cu el sau nu , am cautat pe internet sa vad daca este interzis sau nu dar se contrazic foarte multi , asa ca am zis sa aplelez la dumneavoastra deoarece stiti legislatia si a-ti putea sa ma ajutati ca sa nu faca ceva si sa primeasca dosar penal, amenda ... etc .
astept un raspuns multumesc
Buna seara am primit la inceputul anului o amenda administrativa de 1600 ron . adica asa cred ca este ca nustiu sigur ce fel de amenda e pentru ca nu sunt in tara si parinti nu s-au uitat si numai au amenda. stiu ca este de la un magazin care a fost spart de niste prieteni si eu m-am intalnit cu ei dupa si ne-a oprit politia , in fine am dat o declaratie si mi-a spus politistul si mi-a dat sa semnez o hartie ca voi avea de platit o amenda administrativa . intrebarea mea este in cat timp trebuie sa platesc amenda (si daca nu o platesc ce se intampla ? ) deoarece pana in octombrie cand vin acasa nu am cui sa ii trimit bani sa imi plateasca adica nu am incredere. Multumesc X-(X-(X-(X-(X-(