avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 270 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Amenda Administrativa
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Amenda Administrativa

Buna seara am primit la inceputul anului o amenda administrativa de 1600 ron . adica asa cred ca este ca nustiu sigur ce fel de amenda e pentru ca nu sunt in tara si parinti nu s-au uitat si numai au amenda. stiu ca este de la un magazin care a fost spart de niste prieteni si eu m-am intalnit cu ei dupa si ne-a oprit politia , in fine am dat o declaratie si mi-a spus politistul si mi-a dat sa semnez o hartie ca voi avea de platit o amenda administrativa . intrebarea mea este in cat timp trebuie sa platesc amenda (si daca nu o platesc ce se intampla ? ) deoarece pana in octombrie cand vin acasa nu am cui sa ii trimit bani sa imi plateasca adica nu am incredere. Multumesc X-(X-(X-(X-(X-(
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 08:57, 21 Aprilie 2014
Termenul de plata este de 30 de zile
Daca in acest termen nu depuneti dovada achitarii,emitentul PV=politia va declina competenta recuperarii sumei in favoarea administratiei fiscale responsabile domiciliului dv
Veti fi informat de obligatia amenzii prin impunerea anuala an 2015
Puteti trimite banii sa va fie achitati de catre parintii dv
adica o pot platii si in august sau octombrie sa inteleg nu ?
Dupa decaderea termenului legal,veti putea achita amenda +penalitatile aferente
Amenzile nu sunt purtatoare de penalitati.
Daca nu platiti, puteti fi executat silit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dovada plata amenda circulatie rutiera alinstefan2015 alinstefan2015 Buna ziua, Ieri am fost sanctionat de catre politia rutiera cu o amenda contraventionala, iar azi am efectuat plata. Va rog sa imi comunicati daca exista ... (vezi toată discuția)
Proces verbal pentru semne obscene Andrei0821 Andrei0821 Astazi mi sa intocmit un proces verbal de domnii de la jandarmerie , pe motivul \\"semne obscene in public\\", amenda a fost de 700 lei. Am semnato si mi sa ... (vezi toată discuția)
Somatie pentru neplata amenzii - pvc la oug 195/2002 di eGO di eGO Buna ziua, In data de 06.07.2012 am fost sanctionat pentru neacordarea prioritatii in sensul giratoriu cu suspendarea permisului pentru 30 de zile si amenda ... (vezi toată discuția)