avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 269 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cazier inainte de implinirea a 18 ani
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cazier inainte de implinirea a 18 ani

Buna seara , am 19 ani ani si am facut la varsta de 15 ani o infractiune si acum as dori sa ma inrolez in armata , se iau in considerare si faptele din minoritate deoarece in armata se cere cazier ?
Ultima modificare: Vineri, 16 Ianuarie 2015
alexalx2010, utilizator
Faptele din minoritate nu se trec in cazierul judiciar . Ele raman insa mentionate in circuitul intern .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu mi-a fost aprobata inmatricularea la scoala de politie ciobica ciobica Buna ziua. Dupa ce am urmat 2 sapt de cursuri in Scoala de Politie, in ziua in care trebuia sa semnez contracul cu politia datorita faptului ca am promovat ... (vezi toată discuția)
Cazier judiciar luxor93 luxor93 Buna ziua..as dori sa imi spuneti si mie ce trebuie sa fac in legatura cu cazierul judiciar..la varsta de 15 ani in necunostinta de cauza am fost complice la ... (vezi toată discuția)
Cazier judiciar milarepa milarepa Buna seara, Am suferit o condamnare cu inchisoarea de 1an si 11 luni in anul 1993 fiind minor in acea perioada(17 ani).De atunci si pana in prezent nu am ... (vezi toată discuția)