Buna ziua..as dori sa imi spuneti si mie ce trebuie sa fac in legatura cu cazierul judiciar..la varsta de 15 ani in necunostinta de cauza am fost complice la un furt,fiind minor am fost dus la medicina legala sa fiu examinat,apoi am fost condamnat la 9 luni cu suspendare...acum am 19 ani si am gasit un loc de munca dar lmi cere cazierul judiciar...cum pot sa aflu daca s-a reabilitat cazierul sau daca si acum mai am acea perla pe cazier?...ce demersuri trebuie sa fac pentru reabilitare in cazul in care am perla aceea pe cazier?...va rog mult sa ma anuntati pe mail la maneaa51@yahoo.com...o zi buna
Intr-adevar in LEGEA Nr. 290 din 24 iunie 2004 privind cazierul judiciar, art.15 prevede ca in certificatul de cazier judiciar nu se înscriu sancţiunile penale pronunţate pentru fapte săvârşite în timpul minorităţii.
Stergere cazier
milka2013
care este modalitatea de stergere a unui cazier la Judecatorie pentru o fapta savarsita in minorat ? si dupa cat timp ? ce urmari are nestergerea acestuia ? ... (vezi toată discuția)