avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 755 soluții astăzi
Forum Activitate dragosalexandru

Activitate dragosalexandru

Buna ziua!
Sunt o mama cu doua fetite despartita in fapt de sotul meu, respectiv de tatal lor.As dori sa stiu ,daca exista posibilitatea obtinerii unei pensii de intretinere pentru cele doua fiice,fara a divorta de tatal lor;(desi e violent,mai sper intr-o schimbare si doresc sa ne crestem copiii impreuna).
Ce cuantum ar avea aceasta pensie, in situatia in care sotul e taximetrist,dar figureaza angajat doar cu doua ore si bineanteles salariu pe masura?
De asemenea ,as vrea sa stiu daca in cazul unei despartiri pot beneficia de vreo despagubire pentru renovarea si reamenajarea casei socrilor, impreuna cu care am locuit pana la separarea in fapt.
Cu deosebit respect,va multumesc anticipat!
Cum fac aceasta cerere?
Solicit restituirea sumei(efectiv achitata sau si cu dobanda) platita cu titlu de taxa de prima imatriculare ?Dobanda cine o calculeaza?
Care e temeiul cererii?Exista vreo lege a U.E?
Multumesc!
Buna ziua!
Cu deosebit respect si incredere, va adresez cateva intrebari,si anume:
1.Exista posibilitatea sa-mi recuperez cei aproape o mie de euro, platiti in 2009 cu titlu de taxa de prima imatriculare?
2.Daca da ,cum?Cum trebuie sa procedez si cam cat ar dura?
3.Se acorda si vreo dobanda la suma asta?
4.Merita demersul?Ce ma sfatuiti?
Va multumesc ,anticipat!
Buna ziua.
As dori va rog,sa stiu daca pentru o masina cumparata cu 5 ani in urma,pot recupera taxa de prima imatriculare platita atunci(2009) ,in cuantum de aproximativ o mie de euro.
Daca da,as vrea sa stiu si care sunt pasii de urmat.
Va multumesc,anticipat!