Buna, vreau sa cumpar la licitatie un teren ce este intqbulat, dar casa de pe el nu este intabulata.Pot intra in posesia casei daca nu este intabulata dupa ce o cumpar?
Buna, vreau sa cumpar la licitatie un teren ce este intabulat si casa de pe el mu este intabulata in cartea funciara.Pot intra in posesia casei daca o cumpar?acolo locuiesc persoane, si nu stiu daca o sa pot intra in posesia casei daca nu este intabulata.
nu a lucrat cu carte de munca.deci se intelegca atunci nu se poate sa primeasca indemnizatie
Buna am si eu nevoi de un raspuns:sora mea este insarcinata in 5 luni de sarcina si nu a lucrat,insa sotul ei lucreaza din luna septembrie 2014 cu contract si pana ar naste in iunie ar avea 10 luni lucrate, ar putea beneficia de indemnizatie daca ar mai putea plati mai 2 luni sau exista vreo lege care sa ii ajute sa ia indemnizatie.el a mai lucrat si inainte dar a plecat si are o pauza de vreo 3 luni pana cand s-a angajat din nou in septembrie.din cate stiu se pun si lunille in care esti gravida nu?va rog ajutati-ma cu un raspuns.Va multumesc!!
As avea si eu nevoie de un raspuns la urmatoarea intrebare:mi-am prelungit maternitatea acum 1 luna de la 2 la 3 ani cu grad de handicap mediu, si inca nu am primit banii, si as dori sa stiu conform legiilor actuale cam care ar fi suma totala pe care ar trebui sa o primesc pentru o luna (atat salriul meu cat si alocatia si alte suplimente),pentru ca nu stiu, unde intreb nimeni nu imi spune.Am inteles de la ati parinti care au cazul meu ca ar fi tot 800 de lei,dar as vrea sa stiu sigurpentru ca nu vreau sa fiu inselata.Va multumesc si astept un raspuns cat mai rapid!!
Buna am si eu o nelamurire la plata indemizatiei: am nascut un baietel pe data de 28.03.2012,mentionez ca am fost in concediu prenatal si apoi postnatal potrivit legii.Dosarul pt crestere copil l-am bagat in data de 1.06.2012,iar prima plata mi s-a efectuat in 10.08.2012(retroactiv).As dori sa stiu daca baiatul meu a implinit deja 2 ani acum la sfarsitul lui martie, eu mai primesc indemnizatie in aprilie pe martie?eu nu m-am mai intors la munca cand baiatul a implinit 2 ani.Abia la inceputul lunii aprilie eu am primit decizia de suspendare a indemnizatiei, unde scria ca mi se suspenda indemnizatie incepand cu 29 martie 2014.Astept un raspuns cat mai urgent va multumesc!!
eu sunt de partea parata, reclamantul cere niste daune pentru o problema cu montarea gazului la un apartament comun,insa nu am inteles partea aceea cu dezinvestirea.El a mai bagat inca o data dosarul si nu s-a inceput procesul scria anuleaza cererea si la final la fel incheiere finala dezinvestire,de asta sunt un pic nedumerita, si de ce nu am primit nimic acasa eu?urmeaza acum???va multumesc mult pentru raspuns
Buna ziua va rog daca puteti sa imi explicati ce inseamna solutia urmatoare dintr-o sedinta de judecata, pentru a stii cum sa procedez mai departe (parat):
Ora estimata: 09:00
Complet: C3CC (NCPC)
Tip solutie: Admite cererea
Solutia pe scurt: Admite cererea. Înaintează dosarul completului iniţial investit pentru continuarea judecăţii.
Document: Încheiere finală (dezinvestire) 936/2014 26.03.2014
Merge procesul in contiunuare sau nu, mentionez ca nu am primit nici o citatie acasa, doar ce am gasit pe imternet.Astept raspuns.Va multumesc