avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 515 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie crestere copil de la 2 la 3 ani
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie crestere copil de la 2 la 3 ani

As avea si eu nevoie de un raspuns la urmatoarea intrebare:mi-am prelungit maternitatea acum 1 luna de la 2 la 3 ani cu grad de handicap mediu, si inca nu am primit banii, si as dori sa stiu conform legiilor actuale cam care ar fi suma totala pe care ar trebui sa o primesc pentru o luna (atat salriul meu cat si alocatia si alte suplimente),pentru ca nu stiu, unde intreb nimeni nu imi spune.Am inteles de la ati parinti care au cazul meu ca ar fi tot 800 de lei,dar as vrea sa stiu sigurpentru ca nu vreau sa fiu inselata.Va multumesc si astept un raspuns cat mai rapid!!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 11:48, 14 Mai 2014
1. Veti primi aceeasi indemnizatie pentru CCC pe care ati primit-o si pana acum (600 lei).

2. Alocatia de stat pentru copii va fi tot de 200 lei, pana va implini copilul 3 ani.

3. Salariu nu veti primi deoarece nu puteti presta munca in timp ce sunteti in CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce drepturi are copilul de 1, 6 ani incadrat intr-un grad de handicap? claudia252820 claudia252820 Azi am avut comisia de evaluare si urmeaza sa primim certificatul de incadrare in grad de handicap. Mama primeste indemnizatia de crestere copil iar copilul, ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie si alocatie cic pana la 3 ani mela2008 mela2008 Buna ziua. Am un baiat nascut in 25.01.2011 si am optat pt CIC de 2ani,in acelasi timp am beneficiat de o indemnizatie de 1200 lei si alocatie de 200 lei. Din ... (vezi toată discuția)
Prelungire ccc de la 2 ani la 3 ani alexandra20122 alexandra20122 Buna ziua.am o fetita cu dsv la inimia de 3-4 mm.am fost in comisie pentru prelunjirea maternitati de la 2la3 ani si mi sa aprobat gradu de handicap.am fost de ... (vezi toată discuția)