Buna ziua va rog daca puteti sa imi explicati ce inseamna solutia urmatoare dintr-o sedinta de judecata, pentru a stii cum sa procedez mai departe (parat):
Ora estimata: 09:00
Complet: C3CC (NCPC)
Tip solutie: Admite cererea
Solutia pe scurt: Admite cererea. Înaintează dosarul completului iniţial investit pentru continuarea judecăţii.
Document: Încheiere finală (dezinvestire) 936/2014 26.03.2014
Merge procesul in contiunuare sau nu, mentionez ca nu am primit nici o citatie acasa, doar ce am gasit pe imternet.Astept raspuns.Va multumesc
eu sunt de partea parata, reclamantul cere niste daune pentru o problema cu montarea gazului la un apartament comun,insa nu am inteles partea aceea cu dezinvestirea.El a mai bagat inca o data dosarul si nu s-a inceput procesul scria anuleaza cererea si la final la fel incheiere finala dezinvestire,de asta sunt un pic nedumerita, si de ce nu am primit nimic acasa eu?urmeaza acum???va multumesc mult pentru raspuns
Impotriva incheierii de anulare, reclamantul a formulat cerere de reexaminare si i s-a admis, adica s-a revenit asupra masurii anularii. Astfel judecata va continua. Urmeaza sa primiti cererea formulata de reclamant impotriva careia sa formulati intampinare.
Dezinvestire
marius s
Buna ziua!va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatorul raspus din partea instantei:
Complet: C6 CAMERA DE CONSILIU
Tip solutie: Încheiere
Solutia pe ... (vezi toată discuția)