avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Doresc o lamurire la o decizie din instanta de judecata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Doresc o lamurire la o decizie din instanta de judecata

Buna ziua va rog daca puteti sa imi explicati ce inseamna solutia urmatoare dintr-o sedinta de judecata, pentru a stii cum sa procedez mai departe (parat):
Ora estimata: 09:00
Complet: C3CC (NCPC)
Tip solutie: Admite cererea
Solutia pe scurt: Admite cererea. Înaintează dosarul completului iniţial investit pentru continuarea judecăţii.
Document: Încheiere finală (dezinvestire) 936/2014 26.03.2014
Merge procesul in contiunuare sau nu, mentionez ca nu am primit nici o citatie acasa, doar ce am gasit pe imternet.Astept raspuns.Va multumesc
Cel mai recent răspuns: florinamilut , utilizator 16:05, 2 Aprilie 2014
Nu stiu ce ati cerut, dar ati obtinut ("admite cererea").

Si, de vreme ce scrie explicit "pentru continuarea judecatii", inseamna ca "merge"
eu sunt de partea parata, reclamantul cere niste daune pentru o problema cu montarea gazului la un apartament comun,insa nu am inteles partea aceea cu dezinvestirea.El a mai bagat inca o data dosarul si nu s-a inceput procesul scria anuleaza cererea si la final la fel incheiere finala dezinvestire,de asta sunt un pic nedumerita, si de ce nu am primit nimic acasa eu?urmeaza acum???va multumesc mult pentru raspuns
Urmeaza.

Impotriva incheierii de anulare, reclamantul a formulat cerere de reexaminare si i s-a admis, adica s-a revenit asupra masurii anularii. Astfel judecata va continua. Urmeaza sa primiti cererea formulata de reclamant impotriva careia sa formulati intampinare.
va multumesc!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Încheiere finalã (dezinvestire) ContSters308898 ContSters308898 Vreau sa stiu daca aceasta este o decizie finala sau mai trebuie sa asept 15 zile ca sa vad daca cealalta persoana mai depune vre-un document??? Ora ... (vezi toată discuția)
Dezinvestire marius s marius s Buna ziua!va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatorul raspus din partea instantei: Complet: C6 CAMERA DE CONSILIU Tip solutie: Încheiere Solutia pe ... (vezi toată discuția)
Incheiere finala (dezinvestire) LDMUNTEANU LDMUNTEANU Complet: Camera de Consiliu Tip solutie: anuleaza cererea; Solutia pe scurt: Anuleaza cererea formulata de reclamantul .....Cu drept de cerere de reexaminare ... (vezi toată discuția)