avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Teren cu casa neintabulata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Teren cu casa neintabulata

Buna, vreau sa cumpar la licitatie un teren ce este intabulat si casa de pe el mu este intabulata in cartea funciara.Pot intra in posesia casei daca o cumpar?acolo locuiesc persoane, si nu stiu daca o sa pot intra in posesia casei daca nu este intabulata.
Ultima modificare: Vineri, 4 Octombrie 2019
florinamilut, utilizator
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 18:13, 4 Octombrie 2019
Da, se poate, cu anexele 1 și 2 de la Primărie.
Dvs va veti intabula dreptul de proprietate, în baza contractului de vânzare cumpărare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Primirea unui teren de la primarie niculitza niculitza buna seara.,as dori va rog sa ma ajutati intr-o nelamurire...am primit de la primarie un teren pentru construirea unei case,am platit suma ceruta am semnat un ... (vezi toată discuția)
Doresc sa cumpar o casa dar nu are toata suprafata trecuta in acte berasiov berasiov doresc sa cumpar o casa in suprafata de 950mp,aceasta consta in casa+anexe in suprafata de 300mp si gradina in suprafata de 650mp. proprietarul actual are in ... (vezi toată discuția)
Intabulare ska8er ska8er Buna ziua, Sunt persoana fizica si doresc sa vand un teren neintabulat. Terenul se poate intabula direct pe cumparator? Cum as putea sa fac? (vezi toată discuția)