avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 486 soluții astăzi
Forum Activitate HoratiuBoldor

Activitate HoratiuBoldor

Eu n-am reușit, dar aș fi bucuros să aflu că da, având în vedere că nu am activitate din 2008, iar statul îmi calculează varii contribuții...
Bună ziua,
Puteți să mă lămuriți într-o chestiune? Ce înseamnă mai exact, conform art. 36 din legea 230/2007, lit e) „gestionarea modului de îndeplinire a obligaţiilor cetăţeneşti ce revin proprietarilor în raport cu autorităţile publice. Obligaţiile cetăţeneşti sunt cele stabilite, potrivit legii, de adunarea generală a proprietarilor”?
Dezvoltator imobiliar intrat in faliment si cu adresa administratorului necunoscuta a abandonat in urma cu ceva timp in urma (3-4 ani) un numar de unelte (schele metalice) in curtea imobilului pe care l-a construit. In imobil s-a constituit Asociatie de Proprietari iar oamenii ar dori sa elibereze spatiul ocupat de acele schele.
Cum trebuie procedat ca mai tarziu sa nu apara cineva care sa emita pretentii asupra schelelor daca le arunca sau fac orice altceva cu ele?
Mai poate reprezenta presedintele Asociatia in instanta impotriva rau-platnicilor, conform art. 31 din Legea nr. 230/2007, "Preşedintele asociaţiei de proprietari reprezintă asociaţia în....relaţiile cu terţii, inclusiv în acţiunile iniţiate de asociaţie împotriva unui proprietar care nu şi-a îndeplinit obligaţiile faţă de asociaţie..."? Am inteles ca dupa intrarea in vigoare a noului Cod de Procedura Civila este obligatorie reprezentarea prin avocat...
Sunt acceptate in instanta calculele sumelor datorate de catre un rau-platnic asociatiei, calcule facute de catre un economist sau e imperativa o expertiza contabila? In situatia in catre rau-platnicul nu-si recunoaste datoria, ma refer...
Procedura de informare asupra medierii este sau nu obligatorie inaintea actionarii in instanta?
Va multumesc