avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Materiale si unelte abandonate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Materiale si unelte abandonate

Dezvoltator imobiliar intrat in faliment si cu adresa administratorului necunoscuta a abandonat in urma cu ceva timp in urma (3-4 ani) un numar de unelte (schele metalice) in curtea imobilului pe care l-a construit. In imobil s-a constituit Asociatie de Proprietari iar oamenii ar dori sa elibereze spatiul ocupat de acele schele.
Cum trebuie procedat ca mai tarziu sa nu apara cineva care sa emita pretentii asupra schelelor daca le arunca sau fac orice altceva cu ele?
Cel mai recent răspuns: andreigrigoriu , moderator 15:36, 1 Aprilie 2014
Stimat forumist,

Cred că puteți, pur și simplu, să vă debarasați de ele. O acțiune având ca obiect pretenții asupra acestor bunuri ar fi prescrisă.

Ați mai putea să vă interesați despre stadiul falimentului, despre lichidatorul judiciar pe care să-l înștiințați de aceste bunuri, anterior.

Cu stimă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anunț imobiliar înșelător. aș putea obliga agentul imobiliar să facă modificări la imobil pe cheltuiala sa? andrei6200 andrei6200 Un agent imobiliar mi-a prezentat un imobil care mi-a placut, si pentru care am semnat ulterior un antecontract de vanzare-cumparare. Anuntul imobiliar al ... (vezi toată discuția)
Debarasare mobila si lucruri ramase de la fostul proprietar Seb O Seb O Buna ziua, Am cumparat un apartament si prin contract proprietarul a avut la dispozitie un termen de 45 zile pentru a il elibera de bunuri mobile. Cele 45 ... (vezi toată discuția)
Taxa de timbru neplatita la un proces terminat de 5 ani... mancasvasile13 mancasvasile13 Buna ziua! In cadrul unui proces cu un dezvoltator imobiliar,care a avut loc acum 5 ani,terminat 3 ani mai tarziu,am avut de platit o taxa de timbru de 500 ... (vezi toată discuția)