avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Taxa de timbru neplatita la un proces terminat de 5 ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Taxa de timbru neplatita la un proces terminat de 5 ani...

Buna ziua! In cadrul unui proces cu un dezvoltator imobiliar,care a avut loc acum 5 ani,terminat 3 ani mai tarziu,am avut de platit o taxa de timbru de 500 lei,taxa pe care nu am platit-o,dar procesul a continuat si s-a si incheiat in cele din urma in "favoarea "mea,spun asta pentru ca dezvoltatorul imobiliar intre timp a intrat in faliment si eu nu m-am ales cu nimic. Ieri am primit de la tribunal o instiintare ca am de platit acea taxa de timbru... Pot contesta asta la tribunal ? Ce este de facut ?
Va multumesc anticipat pentru raspunsuri!

Cel mai recent răspuns: Av. Alina VEZUREANU , Avocat 10:45, 12 Noiembrie 2015
Trebuie sa o platiti. Termenul nu este prescris - inteleg ca procesul a inceput in 2010 si s-a terminat in 2013. Taxele la buget au alt regim de prescriptie. In caz contrar veti primi popriri si alte masuri de executare silita. Sanse sa castigati o eventuala contestatie nu prea sunt. Sunteti dator cu taxa la stat si cam atat... Succes!
Ultima modificare: Joi, 12 Noiembrie 2015
Av. Alina VEZUREANU, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestație executare silită pentru un credit luat în 2015 de la un ifn, cedat în 2017 unei firme de recuperare. ce șanse am? liviubonta liviubonta Buna ziua. Am luat un credit de la un ifn in 17.08.2015 scadent la 30 de zile, in 16.09.2015. Nu am platit nici o rata sau creditul. In 10.08.2017 creditul a ... (vezi toată discuția)
Prescriere credit Ramonaele Ramonaele Buna ziua. Am luat un credit in anul 2007 in valoare de 8000€. Am platit timp de 2 ani dupa care nu am mai avut posibilitate. Pana acum 4 luni nu am primit ... (vezi toată discuția)
Prescriere executare silita Catherina Catherina Buna ziua , am castigat in instanta un proces cu banca .Adica mai exact un contract de credit cu ipoteca s-a constatat ca s-a prescris si in acelasi timp ... (vezi toată discuția)