Buna ziua! In cadrul unui proces cu un dezvoltator imobiliar,care a avut loc acum 5 ani,terminat 3 ani mai tarziu,am avut de platit o taxa de timbru de 500 lei,taxa pe care nu am platit-o,dar procesul a continuat si s-a si incheiat in cele din urma in "favoarea "mea,spun asta pentru ca dezvoltatorul imobiliar intre timp a intrat in faliment si eu nu m-am ales cu nimic. Ieri am primit de la tribunal o instiintare ca am de platit acea taxa de timbru... Pot contesta asta la tribunal ? Ce este de facut ?
Va multumesc anticipat pentru raspunsuri!
Trebuie sa o platiti. Termenul nu este prescris - inteleg ca procesul a inceput in 2010 si s-a terminat in 2013. Taxele la buget au alt regim de prescriptie. In caz contrar veti primi popriri si alte masuri de executare silita. Sanse sa castigati o eventuala contestatie nu prea sunt. Sunteti dator cu taxa la stat si cam atat... Succes!
Prescriere credit
Ramonaele
Buna ziua. Am luat un credit in anul 2007 in valoare de 8000€. Am platit timp de 2 ani dupa care nu am mai avut posibilitate. Pana acum 4 luni nu am primit ... (vezi toată discuția)