avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 294 soluții astăzi
Forum Activitate ROXANA IONELA HRISOVESCU

Activitate ROXANA IONELA HRISOVESCU

Puteti suspenda la registrul Comertului.Datoriile le gasiti in fisa.In cazul unei dizzolvari, ANAF poate face opozitie la dizolvare, actiuni de obicei respinse, considerandu-se ca recuperarea se poate face in faza de lichidare pana la radiere.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Comert cu animale.4776 Comert cu amanuntul al florilor, plantelor si semintelor, comert cu amanuntul al animalelor de companie si a hranei pentru acestea, in magazine specializate. Puteti infiinta PFA, II sau SRL.Pe baza de factura veti comercializa atasat chitanta/bon fiscal.
Răspuns la discuția Contract de inchiriere
Dacă este vorba de un contract închiriere punct de lucru, trebuie sa faceți dosar pt a înregistra și declara la registru punctul de lucru și sa va autorizați activitățile Caen.Dacă e de schimbare sediu, la fel, doar ca aveți alte taxe și se actualizeaza și actul constitutiv, certificat de înregistrare și certificate constatatoare
Certificat constatator în care sa fie precizat comerțul cu piese și accesorii, comert on line și în funcție de comuna,municipiu dacă e cazul, autorizație.
Răspuns la discuția Nelamuriri completare cerere
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Se depune la registrul Comerțului la depunerea dosarului.Aceasta va fi transmisa on-line către Anaf impreuna cu contractul pentru sediu firma si Anaf va emite documentele privind sediul social.Se semnează de cel care face cererea către registru.Solicitant - societatea cu denumirea aferenta la înmatriculare sau cu denumire și Cui la societatea deja infiintata, în caz de schimbare sediu social.
Răspuns la discuția Asociat in societate comerciala
Ar trebui sa cesionati părțile sociale către celălalt asociat, sa va revocați din funcția de administrator și celălalt sa își asume situația în sensul ca s- a ocupat de societate, a semnat contracte, a avut beneficii etc și sa se oblige sa achite prejudicii, după caz sau alte taxe, plati, credit
Actul constitutiv poate fi autentificat la notar, cu dare data certa avocat sau consilier juridic (depine de judet) sau sub semnătura privata, fie semnat pe toate paginile sau doar la ultima pagina, depinde de județul unde depuneți dosarul.
Răspuns la discuția Retragere Asociat
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Procedura este următoarea, ca și documente aveți nevoie de cărțile de identitate și ultimul act constitutiv.Se va întocmi hotărâre Aga prin care asociatul care se retrage cesioneaza celuilalt părțile sociale.Cel care primește părțile sociale va participa la capital, profit beneficii pierderi în procent de 100%.Dacă celălalt este și administrator trebuie sa hotărâți exact dacă se revoca și din administrare.Se actualizează actul constitutiv și cel care primește părțile sociale va da declarație pentru îndeplinirea condițiilor legale privind calitatea de asociat unic/ administrator, după caz.
FORTA DE MUNCA
Asociatul unic convine ca angajarea personalului societatii sa se faca de administratorul societatii, pe baza de contract individual de munca in conditiile legislatiei in materie.
Asociatul unic convine ca activitatea societatii sa se poate realiza si prin aportul lui nemijlocit, existand posibilitatea ca acesta sa fie salarizat de societate pentru activitatea depusa, nefiind obligatoriu ca acesta sa fie angajat cu CIM.


Asociatul unic va decide asupra necesarului de personal anual si asupra nivelului general de salarizare.Asociatul unic poate hotari acordarea de premii, gratificatii, indemnizatii si alte plati in functie de posibilitatile societatii si de rezultatele individuale ale salariatilor
Răspuns la discuția Vanzare produse persoane fizice.
Puteti infiinta SRL, II sau PFA pt cod comert cu amanuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin internet, intermediere, in fct de contracte si alte coduri legate de activitate.