avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 378 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizatii necesare pentru comercializare piese auto ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizatii necesare pentru comercializare piese auto online

Buna ziua! Spuneti-mi va rog ce autorizatii am nevoie pentru a comercializa piese auto online? Firma e deja infiintata. Produsele vreau sa le import din polonia! Sediul firmei este la mine acasa si de aici as vrea sa imi desfasor activitatea.
Multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:26, 22 Septembrie 2018
Certificat constatator în care sa fie precizat comerțul cu piese și accesorii, comert on line și în funcție de comuna,municipiu dacă e cazul, autorizație.
Daca importi ai nevoie de autorizatie EORI.
[ link extern ]

Obligatia de inregistrare in scopuri de TVA pentru operatiuni intracomunitare
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce coduri caen sunt necesare pentru import export din u.e.? liliana1966 liliana1966 as dori sa stiu ce coduri caen sunt necesare pentru importul de marfuri din ue on line -alimentare si nealimentare-si vanzarea lor in Romania si on line si ... (vezi toată discuția)
Documente necesare activitate comerciala dan matedan dan matedan Sut interesat sa stiu daca o societate comericala italiana autorizata pentru vinzarea produselor alimentare si nealimentare in regim ambulant poate desfasura ... (vezi toată discuția)
Cod caen comercializare online piese auto si uleiuri hidraulice doraq doraq O SRL doreste sa comercializeze piese auto si uleiuri hidraulice, insa fara a avea un magazin specializat ( on line, pe baza de comanda, etc..), se poate ... (vezi toată discuția)