Sut interesat sa stiu daca o societate comericala italiana autorizata pentru vinzarea produselor alimentare si nealimentare in regim ambulant poate desfasura acelasi tip de activitate, folosind autorizatia existenta, in Romania.
Daca nu ce tip de societate comerciala este indicat sa deschid in Romania pentru a comercializa acest tip de produse importate din Italia.Eventual si ce documente trebuiesc intocmite.
multumesc pentru raspuns.pentru infiintarea unei societati romanesti care sa desfasoare activitate de comert cu produse importate care sunt actiunile necesare?
1. Infiintati societatea comerciala cu activitate comert -comert cu ridicata, amanauntul, intermedieri, import-export
2. Obtineti de la D.R.A.O.V. numarul EORI (pentru a putea efectua operatiunile de import)
3. Obtineti de la finante inregistrarea societatii in Registrul Operatorilor Intracomunitari
Cod caen 4719
am cod caen 4719 magazin cu vanzare predominanta in magazine nespecializate de produse nealimentare. intrebarea mea ar fi daca pot sa comercializez ceaiuri, ... (vezi toată discuția)