avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 284 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale documente necesare activitate comerciala
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

documente necesare activitate comerciala

Sut interesat sa stiu daca o societate comericala italiana autorizata pentru vinzarea produselor alimentare si nealimentare in regim ambulant poate desfasura acelasi tip de activitate, folosind autorizatia existenta, in Romania.
Daca nu ce tip de societate comerciala este indicat sa deschid in Romania pentru a comercializa acest tip de produse importate din Italia.Eventual si ce documente trebuiesc intocmite.
Cel mai recent răspuns: juridic dana , utilizator 22:00, 17 Septembrie 2010
Margareta Stanciu a scris:

[ link extern ]
multumesc pentru raspuns.pentru infiintarea unei societati romanesti care sa desfasoare activitate de comert cu produse importate care sunt actiunile necesare?
1. Infiintati societatea comerciala cu activitate comert -comert cu ridicata, amanauntul, intermedieri, import-export
2. Obtineti de la D.R.A.O.V. numarul EORI (pentru a putea efectua operatiunile de import)
3. Obtineti de la finante inregistrarea societatii in Registrul Operatorilor Intracomunitari

In rest, bafta multa!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog raspundeti-mi - magazin vanzare haine produse in romania, in italia gabrielamarcela68 gabrielamarcela68 Sunt oradeanca cu rezidenta in strainatate, as dori sa incep o activitate de import export cu produse romanesti de vestimentatie pentru copii cu magazin de ... (vezi toată discuția)
Pasi pentru deschiderea unei activitati de import export dan matedan dan matedan va rog sa ma indrumati referitor la pasii ce trebuie sa-i urmez pentru desfasurarea unei activitati comerciale in tara de tip import export.Fiind rezident in ... (vezi toată discuția)
Cod caen 4719 am cod caen 4719 magazin cu vanzare predominanta in magazine nespecializate de produse nealimentare. intrebarea mea ar fi daca pot sa comercializez ceaiuri, ... (vezi toată discuția)