avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Va rog raspundeti-mi - magazin vanzare haine produse ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Va rog raspundeti-mi - magazin vanzare haine produse in Romania, in Italia

Sunt oradeanca cu rezidenta in strainatate, as dori sa incep o activitate de import export cu produse romanesti de vestimentatie pentru copii cu magazin de desfacere si comercializare in Italia. Doresc sa aflu modalitatea inceperii unei astfel de activitati
care sunt obligatiile mele catre statul roman si cel italian.
va multumesc anticipat=D>
Cel mai recent răspuns: gabrielamarcela68 , utilizator 11:20, 7 Octombrie 2013
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Doamna trebuie sa infiintati o societate in Italia, tinand cont ca activitatea comerciala o desfasurati acolo.
Fata de statul roman nu aveti nicio obligatie.
Obligatiile fata de statul italian le aflati din legislatia italiana. Va sfatuiesc sa luati legatura in Italia cu un "ufficio commercialista" care va va da toate informatiile referitoare la actele necesare deschiderii societatii si obligatiile viitoare privind taxele si impozitele in Italia.
doamna Monica va multumesc mult mult <3
am sa iau legatura cu un birou contabil pentru a demara mica mea activitate
in ceea ce priveste Tva-ul ma puteti ajuta cu un raspuns? avand in vedere ca la achizitionare platesc tva-ul in romania?
va multumesc anticipat
gabriela

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pasi pentru deschiderea unei activitati de import export dan matedan dan matedan va rog sa ma indrumati referitor la pasii ce trebuie sa-i urmez pentru desfasurarea unei activitati comerciale in tara de tip import export.Fiind rezident in ... (vezi toată discuția)
Sediu permanent gabigrecu gabigrecu Va supun atentiei o situatie neclara pentru mine: O societate comerciala cu sediul social in Italia are ca administrator un cetatean italian, rezident in ... (vezi toată discuția)
Alocatie copii in italia andreea-emilia andreea-emilia va rog daca poate cineva sa ma ajute cu niste raspunsuri.am 2 copii iar sotul munceste in italia, de anul trecut din aprilie eu si copii suntem in romania, am ... (vezi toată discuția)