avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale pasi pentru deschiderea unei activitati de import ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

pasi pentru deschiderea unei activitati de import export

va rog sa ma indrumati referitor la pasii ce trebuie sa-i urmez pentru desfasurarea unei activitati comerciale in tara de tip import export.Fiind rezident in Italia, intentionez sa imi inregistrez o firma in aceasta tara prin intermediul careia sa pot exporta si vinde produse engros si detail in Romania. Ma intereseaza de aprobarile ce trebuie sa le obtin in Romania. Va multumesc anticipat si cu aceasata ocazie va doresc tuturor un nou an mai bun si cu mai multe realizari.
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 19:45, 1 Ianuarie 2013
Comercializarea de produse in Romania o puteti face fie prin intermediul unei societatii romane, fie, dumneavoastra ca persoana juridica italiana, deschideti o filiala in Romania.
Societatea din Italia poate sa isi infiinteze si o sucursala in Romania in conditiile art. 44 din Legea nr. 31/1990 privind societatile comerciale, republicata. Detalii infiintare sucursala a unei persoane juridice straine aici: [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intreprindere individuala bubulina333 bubulina333 Daca imi fac o intreprindere individuala in Romania am voie sa cumpar produse in Italia si sa le vand tot in Italia??Sau e neaparat nevoie sa imi deschid o ... (vezi toată discuția)
Va rog raspundeti-mi - magazin vanzare haine produse in romania, in italia gabrielamarcela68 gabrielamarcela68 Sunt oradeanca cu rezidenta in strainatate, as dori sa incep o activitate de import export cu produse romanesti de vestimentatie pentru copii cu magazin de ... (vezi toată discuția)
Srl cu sediu in romania DANA49 DANA49 AM O FIRMA IN ROMANIA,POT SA-MI FAC UN SEDIU LUCRATIV IN ITALIA?CUM SE PROCEDEAZA?MULTUMESC ANTICIPAT:love: (vezi toată discuția)