avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1115 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Act constitutiv - atributii administrator
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Act constitutiv - atributii administrator

Bina seara , ma poate cineva ajuta ce ar trbuie sa fie specificat intr-un act constitutiv la atributiile administratorului pentru ca acesta sa lucreze fara CIM , sunt unic asociat si administrator , cum ar trebui sa formulez conform legii . incat sa fie ok si legal . Urmeaza sa schimb sediul firmei si o sa reactualizez actul constitutiv , cu ocazia asta vreau sa specific si asta ca vad ca nu scrie nimic de genul acela , din ce am inteles cei de la ITM se pot lua de treaba asta daca nu scrie clar asta in atributiile administratorului , multumesc !
Ultima modificare: Marți, 18 Septembrie 2018
MariusValentin, utilizator
Cel mai recent răspuns: ROXANA IONELA HRISOVESCU , Consilier juridic 18:43, 21 Septembrie 2018
Atunci mentionati in actul constitutiv , atributiile admnistratorului ... drepturi si obligatii.
Sunt trecute atributiile administratorului dar, nu specifica nimic de genul a are dreptul sa lucreze fara CIM , am trecut la atributii ceva de genul acesta :
- are dreptul de a indeplini toate formalitatile necesare realizarii obiectelor de activitate ale societatii .

Este ok ?

Cornel Vasile a scris:

Atunci mentionati in actul constitutiv , atributiile admnistratorului ... drepturi si obligatii.

FORTA DE MUNCA
Asociatul unic convine ca angajarea personalului societatii sa se faca de administratorul societatii, pe baza de contract individual de munca in conditiile legislatiei in materie.
Asociatul unic convine ca activitatea societatii sa se poate realiza si prin aportul lui nemijlocit, existand posibilitatea ca acesta sa fie salarizat de societate pentru activitatea depusa, nefiind obligatoriu ca acesta sa fie angajat cu CIM.

Asociatul unic va decide asupra necesarului de personal anual si asupra nivelului general de salarizare.Asociatul unic poate hotari acordarea de premii, gratificatii, indemnizatii si alte plati in functie de posibilitatile societatii si de rezultatele individuale ale salariatilor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Munca prestata prin aportul fondatorilor unui srl ??!! MICOLIS MICOLIS Buna ziua, Am nevoie urgenta de lamuriri.... Un SRL cu 2 asociati, cu obiect principal de activitate transporturi rutiere de marfuri (CAEN 6024) si obiect ... (vezi toată discuția)
Contract de munca pentru administratorul societatii iitanu iitanu administratorul unei societatii este obligat sa aibe contract de munca?si in ce Lege scrie ? va multumesc anticipat! (vezi toată discuția)
Asociat-unic gazdatunde gazdatunde Buna ziua! Am o intrebare, un asociat-unic poate sa lucreze la firma, fara sa fie angajat? De la ITM au zis ca tebuie sa fie angajat cu contact de munca! Va ... (vezi toată discuția)