avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 991 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Inchis sau supendare activitate srl
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Inchis sau supendare activitate srl

Buna ziua!
Se poate inchide sau suspenda activitatea unui SRL daca exista datorii catre stat?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ROXANA IONELA HRISOVESCU , Consilier juridic 15:04, 24 Septembrie 2018
~ Conținut șters la cerere ~
Puteti suspenda la registrul Comertului.Datoriile le gasiti in fisa.In cazul unei dizzolvari, ANAF poate face opozitie la dizolvare, actiuni de obicei respinse, considerandu-se ca recuperarea se poate face in faza de lichidare pana la radiere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Opozitie la inchiderea unei firme dennisnic dennisnic Sunt detinatorul unei societati comerciale. Un client are o datoria catre societatea mea de 30.000 lei . Bineinteles ca refuza sa plateasca , invocand ca nu ... (vezi toată discuția)
Dizolvare societate andryzs andryzs Buna ziua Sunt administratorul unei societati comerciale si in luna noiembrie 2011 am primit din partea tribunalului , comunicarea ca admite cererea ... (vezi toată discuția)
Inchidere srl ANCA-ELENA ANCA-ELENA buna seara , va rog un mic ajutor doresc sa inchid societatea pe care o administrez impreuna si prietenul meu, nu avem datorii la fisc, am platit absolut tot ... (vezi toată discuția)