Buna ziua ,
Doresc incheierea unei colaborari cu o societate pt prestari servicii , doar ca pt desf respectivei activitati ar tb sa am anumite autorizari .
Va rog sa imi spuneti in ce conditii as putea sa ma asociez cu o societate ce are deja autorizarile , noi fiind cei care vom presta serviciile ? Celalata societate nu are o pretentie financiara in urma colaborarii .
Multumesc !
Am o adeverinta de venit emisa de Anaf.
Este ok si cei de la Anofm o accepta.Dar suplimentar solicita si copie dupa act constitutiv al societatii la care am lucrat , societate al carui actionar este sotul meu .
Buna ziua ,
Este legala solicitarea de catre Anaf a actului constitutiv si CUI-ul societatii la care am lucrat , la depunerea dosarului pt somaj , societate a carui administrator este sotul meu ?Mentionez ca nu sunt actionar si am dus si adev,de la Anaf cu veniturile inregistrate .
Multumesc !
In fata blocului in care locuiesc se construieste un alt bloc.
Programul de lucru incepe la ora 07.00 , iar ei nu au pauza pe parcursul zilei.
Exista un program stipulat in lege care ar trebui respectat ? Ziua se mareste si exista riscul sa inceapa de la 06 dimineata , sunt copii mici in zona .
Multumesc.
Buna ziua.Locuiesc intr-un complex rezidential format din 3 blocuri.Constructorul a facut pe o parcela si blocuri , dar si 3 case , toate avand aceeasi cale de acces .Casele sunt in fata blocurilor , iar calea de acces trece printre 2 blocuri .
In spatele acestor blocuri sunt alte case construite . Proprietarii caselor din spate se folosesc de calea de acces dintre blocuri , cu toate ca au si un alt drum de acces , dar al nostru este asfaltat , celalalt doar pietruit ,Pentru ca se trece cu viteza , iar zona e plina de copii , pentru ca se deterioreaza drumul am decis sa montam o poarta . Locatarii au decis in majoritate (aprox 90 % ), pe liste cu semnatura . Dupa ce s-a montat , au venit 2 ce locuiesc la casaele din spate spunand ca au drept de servitute , cu acte mai mult sau mai putin doveditoare , servitute oferita de constructor, proprietar la acel moment al terenului . Am decis sa le dam o cheie de la poarta , dar au refuzat ,pe motiv ca le e greu iarna sa coboare sa descuie poarta sau sa o deschida si sa o inchida ..doresc sa o automatizam , sa le fie mai usor .
Iar un altul , proprietar al unei case din fata blocurilor sustine ca nu e de acord cu aceasta poarta..si ca avand cota indiviza la drumul de acces , copropiretar cu noi pe toata parcela nu e de acord cu poarta , cu toate ca accesul la casa lui nu se face pe acolo ..
Cu speranta ca m-am facut cat de cat inteleasa - am rugamintea sa imi spuneti :
- Dreptul de servitute poate fi atacat/retras de noii proprietari ai terenului ?( toti locatarii )
- Avem obligatia sa le automatizam poarta ? Daca noi le oferim lor o cheie - inseamna ca nu le ingradim dreptul de acces..
- Vecinul ce nu e de acord cu poarta ameninta ca ne da in judecata ...are sau nu dreptate ? Sau se supune deciziei majoritatii ?
Salutari cu respesct!
As dori sa achizitionez un autocamion din Germania ,pe persoana fizica,apoi sa-l vand unei societati din Romania.Ce probleme sau ce taxe ar putea aparea?Multumesc!