avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 294 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Asociere intre 2 societati
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Asociere intre 2 societati

Buna ziua ,
Doresc incheierea unei colaborari cu o societate pt prestari servicii , doar ca pt desf respectivei activitati ar tb sa am anumite autorizari .
Va rog sa imi spuneti in ce conditii as putea sa ma asociez cu o societate ce are deja autorizarile , noi fiind cei care vom presta serviciile ? Celalata societate nu are o pretentie financiara in urma colaborarii .
Multumesc !
Ultima modificare: Miercuri, 6 Noiembrie 2019
tody, utilizator
Cel mai recent răspuns: Bogdan Costache , Avocat 01:22, 7 Noiembrie 2019
Daca nu sunteți autorizat nu puteti preata serviciile respective indiferent daca va asociati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot sa colaborez cu un service auto? Underot Underot Buna, detin o firma si am si cod caen secundar 7022-Activitati de consultanta pentru afaceri si management. Pot sa colaborez cu un service auto, in ... (vezi toată discuția)
Firma din romania- vreau sa desfasor legal activitate in strainatate marinar marinar Buna ziua, am o firma de constructii care-si desfasoara activitatea din 2005, fara datorii la stat, fara alte probleme. As vrea sa intru pe piata ... (vezi toată discuția)
Asociatie culturala Crinisor Crinisor Buna ziua, va rog sa imi spuneti: asociatia ce contracte poate incheia, ce colaborari poate avea cu pj/pf? Membrii ei ca sa fie renumerati, trebuie sa ... (vezi toată discuția)