avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Pot sa colaborez cu un service auto?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Pot sa colaborez cu un service auto?

Buna, detin o firma si am si cod caen secundar 7022-Activitati de consultanta pentru afaceri si management.
Pot sa colaborez cu un service auto, in activitatea zilnica, de la munca fizica pana la partea de management si analiza a activitatii sau trebuie sa mai adaug alt cod caen.Si daca se poate o pot face cu un contract de prestari servicii.
Multumesc,
Ultima modificare: Marți, 25 Ianuarie 2022
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 15:34, 5 Februarie 2022
Pentru consultanta trebuie sa semnati un contract de prestari servicii intre firma dvs. si service.
Ce intelegeti prin munca fizica ? Daca este vorba de a presta activitate specifica de service - lacatus, vopsitor, mecanic, etc. trebuie sa completati cond CAEN pe firma dvs. si sa semnati contract de prestari servicii sau sa va angajati cu contract individual de munca la service.
Va multumesc pentru raspuns. Doresc sa ma asociez in service,dar prefer pe firma decat sa imi fac angajare la service, eu nu am codurile caen pe firma si prefer sa intreb prima data decat sama apuc de treaba si sa am probleme la ITM
Ca asociat in service trebuie sa va inregistrati la RC.
sunteti calificat pentru aceste activitati de reparatii? e o conditie pentru autorizarea/ pastrarea autorizarii service-ului. si daca faceti reparatii pentru care semnati devize, situatii de lucrari, etc., cum facturati pe consultanta? mai evaluati

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen activitati consultanta catalinapotarniche catalinapotarniche Buna ziua. Incerc sa aflu raspuns la doua intrebari. 1. Ce cod caen pot folosi pentru consultanta in vederea obtinerii brevetului/licentei in turism, ... (vezi toată discuția)
Cum poate un srl (cod 7022) sa reprezinte un dj in relatia cu un club? (solutie) florin89 florin89 Buna ziua, Intrebarea era urmatoarea: 1. De cateva zile ma confrunt cu o problema. Cum poate un SRL, cu obiect principal de activitate 7022 - ... (vezi toată discuția)
Depunere revisal dumilor dumilor Buna ziua. Am un srl cu Cod CAEN 7022 - Activitati de consultanta pentru afaceri si management, si sunt angajata in cadrul firmei ca inspector resurse ... (vezi toată discuția)