avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Acte depunere dosar somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Acte depunere dosar somaj

Buna ziua ,
Este legala solicitarea de catre Anaf a actului constitutiv si CUI-ul societatii la care am lucrat , la depunerea dosarului pt somaj , societate a carui administrator este sotul meu ?Mentionez ca nu sunt actionar si am dus si adev,de la Anaf cu veniturile inregistrate .
Multumesc !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:02, 19 Aprilie 2019
ANAF-ul nu are nicio legatura cu depunerea dosarului pentru somaj ... probabil cei de la AJOFM va solicita asa ceva ... oare v-au spus si baza legala ?
Am o adeverinta de venit emisa de Anaf.
Este ok si cei de la Anofm o accepta.Dar suplimentar solicita si copie dupa act constitutiv al societatii la care am lucrat , societate al carui actionar este sotul meu .
Ultima modificare: Joi, 18 Aprilie 2019
tody, utilizator
Mi se pare "absurd" sa solicite asa ceva ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

A doua adev.-somaj pt cele 12 luni lando lando BUNA ZIUA, AM FOST BAGAT IN SOMAJ DAR NU POT SA DEPUN DOSARUL DEOARECE IMI MAI TREBUIE O A DOUA ADEVERINTA COMPLETATA DE LA LOCUL DE MUNCA ANTERIOR PT 2 ... (vezi toată discuția)
Adeverinta de vechime Elena.1980 Elena.1980 Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti unde trebuie sa ma adresez pt a primi o adeverinta pt vechime in munca pt perioada in care am fost in concediu medical in ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa concediu pentru cresterea copilului, probleme cu adeverintele nectarya nectarya Buna ziua, Am iesit din perioada pentru cresterea copilului iar societatea la care trebuia sa ma intorc in cadrul muncii mi-a incetat activitatea cu art 65 ... (vezi toată discuția)