avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Achizitie masina Germania
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Achizitie masina Germania

Salutari cu respesct!
As dori sa achizitionez un autocamion din Germania ,pe persoana fizica,apoi sa-l vand unei societati din Romania.Ce probleme sau ce taxe ar putea aparea?Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters318277 , utilizator 10:23, 2 Aprilie 2014
Buna ziua,
Aceleasi taxe ca si in cazul unui autovehicul, respectiv taxa poluare, impozit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa poluare auto radu101 radu101 Buna ziua ! Am cateva nedumeriri , neclaritati , intrebari , legate de doua probleme referitoare la taxa de poluare la autoturisme. Prima : In luna iunie anul ... (vezi toată discuția)
Obligatie plata timbru de mediu si impozit Goguvoinicu Goguvoinicu Buna ziua! Daca in 2008 am achizitionat un autoturism din Germania pe care l-am inmatriculat tot atunci platind taxa de prima inmatriculare daca la data ... (vezi toată discuția)
Achizitionare autocamion pe pers fizica din germania AdrianT21 AdrianT21 Buna ziua! Va rog mult sa ma lamuriti in legatura cu ce am intrebat mai jos. As dori sa achizitionez un autocamion din Germania,de pe persoana juridica pe ... (vezi toată discuția)