avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1119 soluții astăzi
Forum Activitate vasilecroitoru

Activitate vasilecroitoru

Va rog sa ma ajutati!Trebuie sa primesc de la intimatii-parati ,plata pentru inbunatatiri aduse imobilului retrocedat catre ei.Pe ei nu i gasesc nicaieri,cum procedez sa mi incasez banii?Procesul este irevocabil,timpul trece,si o sa vina sa i platesc chirie.
Am un proces civil inceput in 2010 ptr inbunatatiri pe lg.10.A fost judecat pe fond,am facut apel care a fost respins, ramanand valabila decizia din fond.Am facut recurs doar pe un capat de cerere care nu a afost incuviintat de fond.Recursul nu sa judecat,termenul fiind 24 luna aceasta.INTREB:POT RENUNTA LA RECURS FARA SA FIE AFECTATA DECIZIA DE PE FOND?MULTUMESC,astept raspunsurile dtra.
Răspuns la discuția Autorizatie garaj
vasilecroitoru a scris:

In anul 1997 am construit un garaj cu autorizatie de constructie.In urma unui proces de plata imbunatatiri pe lg 10/2001,mi a fost taiat de la plata ,pe motivul ca este o constructie separata de locuinta.Mentionez ca garajul este construit in curtea imobilului.Este posibil sa fie taiat de la plata?Va rog sa ma ajutati cu raspunsurile dtra.Multumesc.

In anul 1997 am construit un garaj cu autorizatie de constructie.In urma unui proces de plata imbunatatiri pe lg 10/2001,mi a fost taiat de la plata ,pe motivul ca este o constructie separata de locuinta.Mentionez ca garajul este construit in curtea imobilului.Este posibil sa fie taiat de la plata?Va rog sa ma ajutati cu raspunsurile dtra.Multumesc.
Am avut un proces pe fond si in apel la Judecatoria Sibiu respectiv la Tribunalul Sibiu,unde fac RECURSUL,unde pun actele,si fiind un proces pe vechiul cod civil-pot sa nu mi iau avocat la recurs?Astept ajutorul dtra.Multumesc.
Doresc sa fac un proces de calomnie pe baza de dovezi scriptice.Cum sa procedez?Astept raspunsuri si sfaturi.