avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1132 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Recurs: instanța competentã, necesitatea ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Recurs: instanța competentã, necesitatea angajãrii unui apãrãtor

Am avut un proces pe fond si in apel la Judecatoria Sibiu respectiv la Tribunalul Sibiu,unde fac RECURSUL,unde pun actele,si fiind un proces pe vechiul cod civil-pot sa nu mi iau avocat la recurs?Astept ajutorul dtra.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 22:12, 23 Iulie 2014
vasilecroitoru a scris:
(...) unde fac RECURSUL,unde pun actele, (...)

Veți depune recursul la Tribunalul Sibiu și îl veți adresa președintelui Curții de Apel Alba Iulia.

(...) si fiind un proces pe vechiul cod civil-pot sa nu mi iau avocat la recurs?

Puteți să nu vă luați avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa dau statul romanin judecata la cedo alinc77 alinc77 Ma numesc Alin si sunt din Sibiu. Acum 3 ani familia mea a fost implicata intr-un accident de masina. Un sofer turc de tir ne-a lovit din spate in timp ce ... (vezi toată discuția)
Taxa poluare Raluca  Todea Raluca Todea Buna ziua! Am facut o cerere de chemare in judecata pentru recuperare taxa de poluare la Tribunalul Sibiu, care a fost respinsa. Am procedat apoi la calea de ... (vezi toată discuția)
Titlul executoriu michi michi am fost constituiti parte civila intr-un dosar penal. fondul s-a judecat la Tribunalul Sibiu. Apelul la Alba Iulia. Inculpatii sunt in prezent obligati la ... (vezi toată discuția)