avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... titlul executoriu
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

titlul executoriu

am fost constituiti parte civila intr-un dosar penal. fondul s-a judecat la Tribunalul Sibiu. Apelul la Alba Iulia. Inculpatii sunt in prezent obligati la plata daunelor. Nu au mai facut recurs. Ce investesc cu formula executorie, hotararea primei instante sau pe cea din apel? Hotararea din apel se comunica si ea la Tribunalul Sibiu? banuiesc ca aici sta dosarul completat nu? Unde ma adresez pentru a investi cu formula executorie tilul si pe care il investesc.
Cel mai recent răspuns: michi , utilizator 15:41, 1 Martie 2006
Daca in fond s-au stabilit daunele si nu s-a schimbat nimic in apel se pune in executarea hotararea de la fond.
merg cu hotararea investita tot la un executoe judecatoresc? Am inteles ca este o alta procedura in penal...Va intreb deoarece nu sunt specialist
Art. 446 Cpp: Dispozitiile din hotararea penala privitoare la despagubirile civile si la cheltuielile judiciare cuvenite partilor se executa potrivit legii civile.
multumesc mult gabriela

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata daunelor morale ionelbv ionelbv in urma cu un an am intentat proces unor indivizi care m-au lovit. pe 12 mai a avut loc pronuntarea:12.05.2010 În baza art. 180 alin.2 C.p. cu aplic .art. 63 ... (vezi toată discuția)
Cum pun in aplicare o sentinta definitiva ? anamariamed anamariamed Buna ziua, datorita unui accident rutier m-am constituit parte civila intr-un caz de vatamare corporala din culpa. Cazul s-a judecat la Tribunalul Medias, ... (vezi toată discuția)
Legalizarea si investirea cu formula executorie - hotarare penala denidia denidia buna seara spuneti-mi va rog care e procedura de eliberare a unei decizii definitive in vederea executarii ca parte civila, mi s-a admis recursul, am depus ... (vezi toată discuția)