avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1071 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Renuntare judecare in recurs
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Renuntare judecare in recurs

Am un proces civil inceput in 2010 ptr inbunatatiri pe lg.10.A fost judecat pe fond,am facut apel care a fost respins, ramanand valabila decizia din fond.Am facut recurs doar pe un capat de cerere care nu a afost incuviintat de fond.Recursul nu sa judecat,termenul fiind 24 luna aceasta.INTREB:POT RENUNTA LA RECURS FARA SA FIE AFECTATA DECIZIA DE PE FOND?MULTUMESC,astept raspunsurile dtra.
Cel mai recent răspuns: Adela Maria Bratulescu , Avocat 11:48, 12 Septembrie 2014
puteti renunta la recurs la primul termen de judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revizuire decizii civile definitive potrivnice F1987 F1987 - Am o Decizie de imputare din 2003 emisa de un angajator in februarie, care nu a fost comunicata de acesta. - Am contestat-o in 04.03.2003 cand am luat ... (vezi toată discuția)
Renuntare judecata, pierderea postului de titular in invatamant crystyn37 crystyn37 Va rog sa-mi spuneti cum pot renunta la un proces la ICCJ Buc. tinand cont ca recursul este facut de mine .Ma aflu in proces cu MECTS si vreau sa renunt . ... (vezi toată discuția)
Evacuare din casa revendicata, recuperare valoare imbunatatiri mariavasile50 mariavasile50 Va multumesc ptr timpul acordat.Casa in care locuiesc a fost cumparat de noi cu Lg 112.De alungul timpului am avut proces de revedencare,castigat de fostii ... (vezi toată discuția)