Va multumesc ptr timpul acordat.Casa in care locuiesc a fost cumparat de noi cu Lg 112.De alungul timpului am avut proces de revedencare,castigat de fostii propietarii.Prin de cizia primarului din 2007 ei au fost repusi in drepturi cu conditia sa ne tina in chirie 5 ani,ac termen al chiriei a expitrat la 14.07.2013.Dar in 2010 noi am facut proces de primire inbunatatirii efectuate la imobil in val. de 200000lei.Judecatoria Sibiu a aprobat suma de 130000lei cu drept de a ramane in locuinta pana la plata efectiva a acestei sume.La decizia judec.am facut apel la tribunalul SIibiu atat noi cat si propietarii,prima sedinta fiind stabilita ptr.09.12.2013.In acest timp propietarii ne au facut actiune de evacuare,NEAMINTIND ca pe rolul unei instane superioare se afla procesul mai sus amintit.Neavad posibilitati financiare sa mi angajez avocat:va rog sa mi raspundeti ce pot sa fac avand in vedere ca pana in 17.10.2013.trebuie sa fac o invocare de exceptii si depunere probe.POT FI EVACUATA PANA CE PROCESUL DE INBUNATATIRI NU ESTE FINALIZAT?Astept un raspuns de la dtra.MULTUMESC