Buna ziua,
Am si eu o intrebare care doresc un raspuns scurt si la obiect.
#-o tot mai multi oameni sunt condusi la sectie de politia locala pentru ca ii filmeaza cand isi fac datoria.
Ai dreptul sa filmezi sau nu?
Multumesc anticipt!#-o
Buna ziua,
Mergeti la banca respectiva si cereti o reesalonare a creditului deoarece ati ajuns in imposibilitate de plata.
Foarte important sa aveti toate actele necesare dovedirii imposibilitatii!
Mult noroc!
Buna ziua,
As dori sa aflu mai multe detalii despre infiintarea unui srl-d avand ca obiect de activitate oferirea de consultanta financiara persoanelor fizice si juridice in privinta obtinerii unui credit bancar, card de credit, overdraft, etc.
Va multumesc frumos pentru ajutor!
O seara frumoasa!
Buna seara,
Am revenit cu decizia la cele intamplate!
Astazi mi-a fost livrata prin cargus o scrisoare din partea firmei in care se precizeaza ca incepand cu data de 17.09.2014 mi-a incetat contractul de munca prin art 81 alin 7.
Plus de asta mi-au trecut cum ca am zile de concediu neefectuat care vor fi platite, 0 absente nemotivate, 0 debite salariat catre angajator.
Acum astept sa vad cum ma vor ponta pentru perioada de la 01 la 17.
Va multumesc mult tuturor pentru sfaturi si va urez numai bine!
O seara frumoasa!
Concediu de odihna l-am efectuat, CFP a zis ca nici nu se pune problema ca nu se poate.
Cat despre un proces nu prea vad ce daune imi pot cere, atata timp cat eu ocup o pozitie de operator calculator vanzari, call-center, daca aveam o functie mai buna, dar asa, chiar sunt contrariat de ce atitudine pot adopta astfel de manageri de departament.
I-am spus ca sunt de acord si cu CFP dar a zis ca asa ceva nu se poate, nu imi aproba.
Chiar nu inteleg astfel de atitudine, dar nici nu vreau sa imi mai bat capu ca m-am saturat, ajung sa imi stric sanatatea pentru ceva care nu merita. Sa fie asta greseala mea si prin asta o sa casc mai bine ochii cand ma duc undeva sa ma angajez!
Scuze pentru dublu-post dar nu mai aveam posibilitatea de a edita.
In legatura cu ce am descris mai sus, astazi m-am prezentat la serviciu si m-am dus la superior pentru o discutie amiabila privind situatia in care ma aflu. I-am explicat ca am nevoie de liber pentru a-mi rezolva probleme la facultate si cazarea in caminul acesteia iar raspunsul acestuia a fost unul negativ, mai precis, mi-a spus ca sunt batut in cap ca nu inteleg ca nu ma lasa sa absentez deloc, sa imi rezolv probleme in afara orelor sau in week-end, lucru care nu este posibil avand in vedere ca programul facultatii si cel al serviciului se suprapun, dar a spus ca nu il intereseaza asa ceva, ca nu il priveste.
Ca decizie am parasit locul de munca, spunandu-i ca eu imi voi rezolva problemele si nu imi voi rata studiile pentru ca nu doreste dansul sa inteleaga ca asta este destul de important. M-au sunat colegii sa ma intrebe ce fac si mi-a spus ca sefului nu ii pasa unde am plecat ca el nu m-a lasat si nici nu ma va suna.
Am de gand sa nu ma mai prezint la munca, fapt care va duce la concedierea mea pe motiv disciplinar.
Spuneti-mi va rog daca ar trebui sa procedez in alt mod avand in vedere ca a inceput sa se poarte destul de urat si nu ma lasa sa lipsesc sa imi rezolv problemele.
@ MarianBratu
Nu poate fi vorba despre acest aspect deoarece in momentul angajarii mi s-a cerut cazier juduciar, adeverinta de la medicul de familie conform careia sunt apt de munca si am trecut si printr-un examen de medicina muncii.
Nu pot ataca acest CIM pentru nerespectarea drepturilor pentru ca nu am ce sa invoc, legal vorbind.
Va multumumesc tuturor pentru sfaturi, si sunt bine-venite si altele. Nici eu nu inteleg de ce nu doresc sa ma lase sa plec cu acordul partilor descriindu-le situatia exact asa cum este si vor sa ma tina in preaviz si sa se ajunga la o astfel de situatie. Regimul pe care-l adopta este unul gresit din punct de vedere moral dar legal. Am ajuns sa nu pot dormii noaptea pentru ca ma gandesc doar la asta, nici sa invat pentru admiterea la master nu pot. Sunt sub orice critica si nu voi sfatui pe nimeni sa ajunga sa lucreze aici.
p.s.: nu e vorba ca nu isi permit sa angajeze destul personal, ci faptul ca pentru a putea profesa pe acest post este necesar un training de specilitate care poate dura pana la 2-3- saptamani, si ei nu vor sa tina postul liber pana instruiesc alta persoana.
In concluzie, va rog, ce ma sfatuiti sa fac, deoarece intelegere nu voi gasii.