avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare firma Consultanta Financiara
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare firma Consultanta Financiara

Buna ziua,

As dori sa aflu mai multe detalii despre infiintarea unui srl-d avand ca obiect de activitate oferirea de consultanta financiara persoanelor fizice si juridice in privinta obtinerii unui credit bancar, card de credit, overdraft, etc.

Va multumesc frumos pentru ajutor!

O seara frumoasa!
Cel mai recent răspuns: A. Ionut , Consilier juridic 23:46, 10 Ianuarie 2015
din cate stiu intermedierile de produse bancare se incadreaza la grupa 661 care nu e permisa la srl-d. daca e numai consultanta se poate merge pe 7022.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scutit sau nu de tva marianabus marianabus buna ziua, doresc sa aflu daca o societate ce intermediaza acordarea de credite intre clienti si banca este scutita de tva conform art.141 din codul fiscal ... (vezi toată discuția)
Procedura recuperare restante ACS06 ACS06 Buna ziua, Desi situatia mea este asemanatoare cu multe alte cazuri de pe forum as dori sa aflu mai multe detalii privind modalitatea recuperarii ... (vezi toată discuția)
Student, vreau sa imi fac firma - am nevoie de un mic sfat lavinia31 lavinia31 buna ziua...de cateva zile incerc sa fac niste acte pt a-mi deschide o firma..dar fiind studenta in anul 2 si neavand un loc de munca finantarile sunt mici.. ... (vezi toată discuția)