avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Filmare pe domeniul public
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Filmare pe domeniul public

Buna ziua,

Am si eu o intrebare care doresc un raspuns scurt si la obiect.
#-o tot mai multi oameni sunt condusi la sectie de politia locala pentru ca ii filmeaza cand isi fac datoria.

Ai dreptul sa filmezi sau nu?
Multumesc anticipt!#-o
Ultima modificare: Sâmbătă, 6 Iunie 2015
Catalin-Pirnog, utilizator
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 13:22, 7 Iunie 2015
Pe domeniul public da, ai dreptul, mai bine spus nu iti este interzis, cu conditia sa nu folosesti imaginile in scopuri ce pot aduce atingere intereselor altora.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Filmare si supraveghere la locul de munca. legal sau nu? Diana_27 Diana_27 Buna seara. Incerc sa descriu pe scurt ce se intampla la locul meu de munca. Acum aproximativ 2 saptamani m-am trezit ca s-au instalat camere de supraveghere ... (vezi toată discuția)
Inregistrare reporter de fata cu politistul cristiansavu cristiansavu Se da urmatorul caz (sa zicem ipotetic) in speranta ca ma puteti lamuri #-o Politistul opreste o masina in cadrul unui control de rutina. El este insotit de ... (vezi toată discuția)
E legal să înregistrez o discuție verbală sau telefonică cu cineva? Pilu Pilu Buna seara. As avea rugamintea sa-mi spuna cineva daca e legal sa inregistrez o discutie directa pe care o am cu cineva, sau telefonica ? Este vre-un act ... (vezi toată discuția)