Buna seara.
Incerc sa descriu pe scurt ce se intampla la locul meu de munca. Acum aproximativ 2 saptamani m-am trezit ca s-au instalat camere de supraveghere in birourile in care ne desfasuram activitatea. Aria de filmare cuprinde inclusiv biroul la care muncesc si bineinteles pe mine, in toata splendoarea mea, obiectivul camerei nefiind pozitionat doar pe intrarea in birou(intrarea de acces). Apoi, ieri am fost filmati - in sediul societatii - de catre un domn, cu "scopul" de a aparea intr-o prezentare a firmei si ni s-au facut si poze(scop prezentat abia dupa ce filmarea a fost facuta). Stau si ma intreb cat de legala e toata treaba asta, dat fiind faptul ca eu nu doresc sa apar in vreun filmulet sau album de prezentare al companiei la care lucrez.
Va multumesc anticipat.
Au dreptul sa va filmeze la locul de munca dar in schimb nu pot sa faca publice imaginile sau se le foloseasca in vreun alt mod,decat cu acordul dvs. deoarece vi s-ar aduce atingere dreptului la propria imagine.
Dreptul la imagine
AndreiEmil
Un persoana a pus pe internet un filmulet cu persoana mea, acel filmulet fiind negativ si care nu imi face placere, mai ales ca dupa vizionarea lui am primit ... (vezi toată discuția)