avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 819 soluții astăzi
Forum Activitate ovidiu82tm

Activitate ovidiu82tm

Am o problema jn ceea ce privește succesiunea unei moșteniri.
Proprietar este bunica mea care este decedata. Ea a avut doi copii. Unchiul meu care este plecat în America de 40 de ani și nu mai știm nimic de el.( are un copil care locuiește în Timișoara. verișoara mea)
Și TATĂL MEU care este decedat de vreo 4 ani.Eu cu frații mei am plătit impozitul de peste 20 de ani de la moartea bunicii mele. Mar interesa dacă se poate merge pe o lege anume de uzupiune ??? Care zice ca dacă plătești impozit x ani. Poți face actele?? Am dori sa știm cum putem sa rezolvam aceasta problema.???
Am creat un cont fals de facebook, folosind fotografii reale cat si trucate în sensul că am atasat alt corp .intrebarea mea este , este legitima acuzația de modificare de date si fals informatic . În ideea că eu nu am intrat pe profilul respectivei persoane si sa ii modific ceva pe profilul ei . Eu pur si simplu am copiat câteva poze am pus câteva date personale referitoare despre studii ne adevărate. Si a doua intrebare este daca la percheziție electronica poate sa foloseasca alte dovezi ce le am în laptop dar care nu tine de persoana respectiva,??? Care nu stiu care ar putea fii dar daca vor se poate lega de orice , de exemplu poate am modificat poza cu un copac folosind același program care l-am folosit si pentru pozele ei.
daca am vandut o masina ,cumparata fara fiscal ,de la o persoana care a cumparat masina de la alta persoana pfa intrata in insolventa ,eu am facut un contract de mana cu datele personale dar fara martori si fara sa il inregistrez la vreun notar. acum persoana la care iam vandut ma ameninta ca ma da in judecata ca nu am fiscal, ce risc din punct de vedere legal si daca contractu nu e inregistrat ,e valabil? el zice sa i dau banii inapoi si el sa imi dea masina ca nu are ce sa faca cu ea
Răspuns la discuția Partaj succesiune, mostenire
primul a decedat bunicul , dupaia fratele meu la varsta de 4 luni,apoi bunica acum 10 ani iar tatal meu in decembrie anu trecut.daca nu putem afle nimic despre unchiul meu ,noi avem chitantele de pe 15 ani cum am platit impozitu,are acest aspect vreo importantza? va multumesc frumos
este vorba despre o mostenire.bunica si bunicu au decedat demult,au avut doi copii ,unul a fost tata care a decedat si el, noi suntem 6 frati din care unu decedat . si mai avem o verisoara din partea unchiului ,unchiul e plecat in america de 30 de ani si nu a mai dat nici un semn de viatza,matusa mea e decedata .si matusa de unchi au fost divortati.intrebarea este cum face succesiunea si cat ne revine la fiecare? se imparte 50/50 sau 7/1 ? 7= nr de nepoti in viatza de care stim...probabil unchiul meu e mort sau poate nu mai vine niciodata ?